Beyonce de România, speriată! s-a trezit cu Protecția Copilului la ușă, rămâne fără fetiță?! Ce au găsit inspectorii în casa blondinei: „Să vedem ce o să facă acum!”

Beyonce de România a fost vizitată de inspectorii de la Protecția Copilului fiindcă aceasta este procedura clasică în condițiile în care un minor are părinți divorțați. Pe data de 5 martie, Beyonce de România va avea înfățișare la Tribunal, totul în cadrul procesului deschis împotriva lui Nicolae Guță, tatăl fetiței sale. Beyonce solicită pensie alimentară pentru întreținerea lui Anais.

Cum a decurs vizita inspectorilor: O persoană apropiată familiei a declarat următoarele despre acest episod: „S-au trezit cu control de la Protectia Copilului. Probabil asa cere procedura, dar de speriat tot s-au speriat. Oamenii si-au facut treaba, au intocmit un raport despre conditiile gasite in locuinta, iar acum vor merge sa faca un control si la Nicolae Guta, acasa, in Petrosani.

El are palate, ce are el nu se compara cu casa lui Beyonce. In schimb, daca fata i-ar fi data lui, asa cum cere el, Anais ar fi trimisa pachet la unul dintre copiii lui, ca el nu are timp sa o creasca si sa se ocupe de cea mica. Au proces pe 5 martie. Ultima oara, Guta nu s-a prezentat. Sa vedem acum ce o sa faca acum”.

Casa în care locuiește în prezent Beyonce de România a fost darul lui Nicolae Guță pentru fetiță, mai ales că mama avea nevoie de un loc unde să locuiască cu ea. Iată cum arată casa artistei:

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI:

Și-a pozat fetița în baie, dar toată lumea a observat detaliul și a sărit cu gura la Beyonce de România! Ce i-a făcut micuței se vede cu ochiul liber… Foto

Beyonce de România a putut mereu să se mândrească cu forme de invidiat, dar și cu faptul că l-a sedus în așternuturi pe manelistul Nicolae Guță, alături de care are și o fetiță. Totuși, toate acestea se pare că nu mai sunt de ajuns, vremurile în care apărea în fiecare seară la televizor au cam apus, iar Beyonce pare să fie fericită doar în ipostaza de mămică.

Recent ea a încercat să le arate tuturor fanilor că spiritul matern nu îi lipsește. Ce a făcut? S-a pozat în baie alături de micuța Anais, în timp ce îi făcea baie. Totuși fanii Mădălinei nu au fost atât de fericiți, se așteptau la o imagine mai sexy din partea cântăreței lor preferate de manele.

Mai mult, Beyonce, pe numele ei real Mădălina Dumitriu, a primit și o serie de mesaje mai ciudate pe contul ei de Facebook: „Bălăceală plăcută“ sau „Dar tu de ce nu faci baie şi te pozezi goală? Că ai ce să ne arăţi“, au fost comentariile primite în dreptul pozei. Unii, mai răuvoitori, ar putea comenta și că se folosește de fiica ei pentru a se readuce în centrul atenției presei mondene, lucru care, i-a reușit, dovadă acest articol…

Iată imaginea pe care fanii și-ar fi dorit-o altfel: