Beyonce de România, suspectă de cancer și uitată de Guță, i-a făcut o surpriză uriașă fetiței sale, Anais, de Moș Nicolae! În mijlocul disperării vrea doar ca cea mică să fie fericită!

Deși Nicolae Guță pare să fi uitat de Anais, fiica pe care o are alături de Beyonce de România, mama acesteia ar face orice pentru micuță, tocmai de aceea i-a pregătit o surpriză uriașă de Moș Nicolae!

Deși nu mai are parte de niciun fel de ajutor de la Nicolae Guță, și pe deasupra a mai aflat și că este suspectă de o boală crâncenă, cu toate acestea Beyonce pare să fie o mamă exemplară, și tocmai în aceste clipe triste pentru ea și-a dorit să își vadă fetița fericită.

Mădălina Dumitru s-a asigurat că Moș Nicolae nu o ratează pe Anais, fiica ei și a lui Guță. Cea mică a primit foarte multe dulciuri, o păpușă, un căluț cu trăsură, dar și o superbă rochiță mov.

Beyonce de România a postat pe Facebook o imagine în care apăreau darurile primite de fiica sa. Iat-o pe cea mică bucurându-se de daruri:

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI:

Bruneta sexy care de două săptămâni nu s-a dezlipit de Marcel Toader, îi ia apărarea! ,,Mor de grija…” continuarea e fabuloasă! Cine e tânăra și ce a recunoscut în sfârșit despre Toader

Bruneta sexy din imaginea de mai sus este Mihaela Deaconescu, ea este femeia alături de care Marcel Toader se afișează constant de aproximativ două săptămâni. Mihaela este din Brașov și a devenit cunoscută după ce în presa a apărut informația că urma să devină nașa fiului Ioanei Tufaru.

Toader și Deaconescu par foarte apropiați, ba chiar s-au și fotografiat la aceeași masă, pe o terasă, alături de Leo Iorga și de soția acestuia. După ce imaginea a apărut pe site-urile de socializare, mulți oameni au început să comenteze că cei doi ar forma, mai nou, un cuplu.

Însă se pare că Mihaela a fost enervată de aceste postări, mesaje, comentarii, întrucât a ripostat, deși a recunoscut că sunt prieteni:

„Pentru acele persoane care mor de grija altora (cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia). Vedeti-va de viata voastra! Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par. Si daca tot „raca” pe multi ce fac,cum,de ce,bla,bla,bla,m-am hotarat sa postez si sa ripostez. Asa voi face si pe viitor”.

Prietena afaceristului a mai adăugat:

,,Asta pentru pentru ca am primit multe mesaje negative in privinta lui Marcel Toader. Fiecare este asa cum vrea sa fie!!Cu altii… Om,cu altii…nu. Fiecare primeste ce merita (zic). Pentru mine este un prieten (asta ca sa nu avem discutii, la vorbitor). As mai avea multe de scris, dar ma abtin. In rest, numai de bine!”.