Bolile pe care le ascund cercurile negre de sub ochi! Organismul trage un semnal de alarmă! De ce ai cearcăne:

Poate crezi ca esti doar obosita, insa cercurile negre de sub ochi pot ascunde anumite boli si conditii medicale. Daca si tu ai cercuri negre si pungi sub ochi, inseamna ca organismul tau vrea sa traga un semnal de alarma.

 

Piele subtire – Pielea care se afla in jurul ochilor este subtire si fragila. Cercurile negre ar putea aparea pentru ca sangele este vizibil prin piele.

Deficienta de fier – Unul dintre simptome este aparitia cercurilor negre si pungilor de sub ochi.

Probleme de rinichi – Functionarea proasta a rinichilor cauzeaza aceste probleme.

Alergii – Decolorarile de sub ochi apar si din cauza alergiilor.

Probleme cu ficatul – Un ficat lenes sau plin de grasime poate sa iti dea aceste semne.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Cădea prea des, s-a dus la doctor, dar când s-au uitat la creierul lui nu le-a venit să creadă: „De 84 de ani trăiți cu el aici, nu e posibil!” A ajuns în reviste, medici din toată lumea înmărmuriți. Ce avea în cap, FOTO

O echipă de medici din Irlanda au întâlnit recent un caz extrem de ciudat: creierul unui bărbat nu era tocmai ceea ce știau ei că ar trebui să fie creierul unui adult funcționabil… Doi dintre medicii care făceau parte din respectiva echipă medicală și-au făcut publice cercetările și descoperirile într-un jurnal medical care a fost publicat luna trecută.

Bărbatul, care a dorit să rămână anonim, avea 84 de ani și avea aer în craniu. Mai mult, analizele au arătat și că o parte a creierului său lipsea, iar ceea ce era și mai straniu era faptul că bărbatul funcționa perfect normal, doar că se plângea că i se întâmplă să cadă foarte des.

Bătrânul era în formă, privit din afară, nu fuma, bea rareori alcool, și funcționa independent, iar analizele sale de sânge nu arătau niciun semn de anormalitate, la fel și în ceea ce privește mișcările ochilor, câmpul vizual, vorbitul sau înghițitul. Însă acesta s-a prezentat la un specialist după ce s-a plâns la medicul de familie de căderi repetate și nesiguranță pe picioare.

Analizele au arătat că exista o cavitate plină cu aer de 9 centimetri în lobul frontal al creierului omului. Ce s-a întâmplat? Bărbatul a fost sfătuit să se supună unei operații pentru a i se scoate aerul din creier, și, totodată, de a i se elimina o tumoră care făcea ca aerul să i se mute înăuntru cavității craniene. Pacientul, însă, a refuzat operația, în ciuda tuturor riscurilor. Potrivit medicilor, omul continuă în starea aceasta. La o verificare care a avut loc peste 12 săptămâni după diagnostic, omul era perfect normal…