Bombă în showbiz! Cu el se iubește acum Ramona Gabor! A anunțat în această dimineață, a ținut să se afle de la ea: „Un copil…”

După ce în ultimii șase ani a locuit în Dubai, Ramona Gabor s-a întors în România, deși a mărturisit că vrea să se mute în America, acolo unde locuiește iubitul ei, alături de care are o relație de un an de zile. Modelul nu a dorit să dezvălui numele lui, însă a precizat că nu este chinez. O noutate din viața șatenei este faptul că a lăsat modelingul pe planul doi, acum se ocupă de investiții imobiliare.

„Nu mai locuiesc în Dubai, acum sunt mai mult plecată în Los Angeles, vreau să obțin viza de lucru, ca să mă mut în America. Visul meu este să am grădiniță. Am o relație cu cineva, din Los Angeles. Suntem împreună de anul trecut, din vară. Avem aproape nouă luni, puteam să am un bebe deja. Ne dorim un copil, dacă va fi să fie, îl așteptăm cu drag. Este prieten de-al iubitului surorii mele, nu este chinez.

Am lăsat modelingul pe planul doi. Mi-am construit câteva lucruri acolo, în Dubai. Am investiții imobiliare acolo, îmi place foarte mult acolo. O garsonieră începe de la 300. 000 de euro. Mentalitatea este foarte diferită în Dubai, după relația pe care am avut-o, trei ani am fost singură. Arabii sunt foarte generoși, dar și cheltuitori”, a mărturisit Ramona Gabor.

Ramona Gabor a împlinit de curând frumoasa vârstă de 29 de ani, și și-a sărbătorit zilele trecute ziua de naștere într-un mare fel: a dat o petrecere grandioasă și luxoasă tocmai în Dubai, apoi a făcut publice câteva imagini pe contul personal de socializare, surprinzându-și total amicii virtuali.

„Ce aniversare frumoasă am avut în Dubai. Nu-mi mai pot dori nimic, pentru că Dumnezeu m-a binecuvântat cu tot ce am nevoie: sănătate, dragoste, familie şi prieteni. Vă mulţumesc pentru toate urările şi vă doresc tot binele din lume.”, a scris ea pe contul personal de socializare.

Se pare că Ramona nu s-a gândit deloc la bani, de ziua ei a ales să plătească sume exorbitante pentru a-și îndeplini toate dorințele. Potrivit unor surse, aceasta a cheltuit aproximativ 4.000 de euro pentru meniuri şi aproape 10.000 de euro pentru aranjamentele din sală, potrivit wowbiz.ro. A avut parte de un meniu de fiţe şi şampanie fină, iar atmosfera a fost întreţinută şi de o dansatoare profesionistă de Belly Dance. Ea a făcut publice gustările din care s-a înfruptat împreună cu invitaţii ei, iar locul în care s-au distrat a fost aranjat ca pentru o mică prinţesă, potrivit cancan.ro.