Botezul, primul eveniment important din viata copilului vostru

Venirea pe lume a unui copil este un moment unic in viata de cuplu, a familiei in general; deci bucuria trebuie impartasita cu toti cei apropiati, mai ales atunci cand deja ne referim la un moment atat de special precum taina botezului.

Aceasta reprezinta un act plin de spiritualitate care prin semnificatia sa, depaseste o serie de cuvinte care sa descrie cel mai bine starile prin care trec parintii si familia. La fel ca si nunta, este un moment asteaptat cu nerabdare, intrucat constituie drumul catre apartenenta la un nume si spre o religie.

Ceremonia este plina de intelesuri, pilde si creeaza emotii si pentru nasi sau parintii spirituali ai copilului asa cum mai sunt ei denumiti. Acestia au mai mult decat un simplu rol onorific si pe tot parcursul vietii se constituie ca persoane marcante in traiectul celui ales drept finut.

Drumul catre petrecerea in sine

Si pentru ca este primul eveniment important din viata copilului tau si totodata primul contact cu prietenii si apropiatii familiei, aceasta prima aniversare merita un spatiu de desfasurare cu totul special. Alegerea restaurantului pentru botez este o sarcina foarte importanta. Pentru succes garantat, nu ezitati sa va lasati pe mana unor specialisti si spuneti cum va imaginati acest eveniment.  Organizata mai nou pe diverse tematici, sub un concept clar conturat, sarbatoarea este innobilata cu diverse accesorii, decoratiuni care sa faca diferenta. Fiecare isi doreste ca amintirea petrecerii sa fie unica si aceasta sa pastreze nota de originalitate si caracterul festiv.

Ce ar trebui sa mai aveti in vedere?

Din frumosul peisaj nu poate lipsi meniul ales cu grija, preparate care mai de care mai sofisticate, un candy bar, animatori, jucarii gonflabile in marime naturala, si nu in ultimul rand, muzica buna, pentru gusturile tuturor invitatilor.

Asa cum aminteam anterior, alegerea unei echipe de profesionisti este cea mai buna varianta astfel incat sa obtineti consultanta in organizarea efectiva. Acest lucru este primordial si cei care au mai trecut prin astfel de ocazii, cu siguranta vor da dreptate. Detaliile, preferintele sau poate chiar ceea ce nu se doreste in cadrul petrecerii trebuie cunoscute pentru bun desfasurare a lucrurilor.

O buna comunicare scuteste situatii incurcate si stres inutil. Astfel, se vor evita situatiile mai putin placute si toata lumea va avea de rememorat un eveniment reusit cu care se vor mandri si peste ani.

Nu uitati sa personalizati intregul eveniment cu accesorii reprezentative conceptului ales si oferiti invitatilor mici simboluri (marturii) pentru aducere aminte, ca partasi ai petrecerii de botez.  

Toti parintii isi doresc distractie garantata. Dar tine de voi, de timpul, implicarea si ideile voastre creative ca lucrurile sa functioneze dupa un plan bine structurat. Profesionistii contractati vor fi alaturi de voi cu cele mai bune sfaturi, un spatiu special amenajat, personal si servicii de cea mai buna calitate. Asadar, voua nu va mai ramane decat fiti gazde de seama, sa va bucurati-va din plin de timpul petrecut alaturi de cel mic si invitati.