Bruneta sexy care de două săptămâni nu s-a dezlipit de Marcel Toader, îi ia apărarea! ,,Mor de grija…” continuarea e fabuloasă! Cine e tânăra și ce a recunoscut în sfârșit despre Toader

Bruneta sexy din imaginea de mai sus este Mihaela Deaconescu, ea este femeia alături de care Marcel Toader se afișează constant de aproximativ două săptămâni. Mihaela este din Brașov și a devenit cunoscută după ce în presa a apărut informația că urma să devină nașa fiului Ioanei Tufaru.

Toader și Deaconescu par foarte apropiați, ba chiar s-au și fotografiat la aceeași masă, pe o terasă, alături de Leo Iorga și de soția acestuia. După ce imaginea a apărut pe site-urile de socializare, mulți oameni au început să comenteze că cei doi ar forma, mai nou, un cuplu.

Însă se pare că Mihaela a fost enervată de aceste postări, mesaje, comentarii, întrucât a ripostat, deși a recunoscut că sunt prieteni:

„Pentru acele persoane care mor de grija altora (cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia). Vedeti-va de viata voastra! Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par. Si daca tot „raca” pe multi ce fac,cum,de ce,bla,bla,bla,m-am hotarat sa postez si sa ripostez. Asa voi face si pe viitor”.

Prietena afaceristului a mai adăugat:

,,Asta pentru pentru ca am primit multe mesaje negative in privinta lui Marcel Toader. Fiecare este asa cum vrea sa fie!!Cu altii… Om,cu altii…nu. Fiecare primeste ce merita (zic). Pentru mine este un prieten (asta ca sa nu avem discutii, la vorbitor). As mai avea multe de scris, dar ma abtin. In rest, numai de bine!”.

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI:

Cum a reacţionat Marcel Toader, după ce Maria Constantin s-a dus să-şi vadă copilul: „I-a cerut scuze”. De ce a făcut acest gest omul de afaceri

Acuzată de multe ori că și-a abandonat fiul în vârstă de 8 ani, Maria Constantin încearcă să recupereze timpul pierfut și să petreacă din ce în ce mai mult timp cu Codruț.

Chiar tatăl băiețelului a afirmat în urmă cu câteva săptămâni că uneori băiețelul nu vrea să vorbească deloc cu mama sa la telefon, însă că are asemenea momente, la fel ca și alți copii.

Maria și-a făcut bagajele luni seară și a plecat spre fiul său, iar potrivit martorilor care au asistat la revedere, reîntâlnirea a fost una emoționantă.
Cei doi au plecat la film apoi și și-au făcut planuri pentru vacanța de Crăciun.

Cât despre Marcel Toader, cel care afirma că și-ar fi dorit să îl vadă mai des pe copilul Mariei, acesta a apreciat inițiativa încă soției sale, mai ales că atunci când erau căsătoriți artista de muzică populară nu se ducea cu lunile la fiul său și o încuraja mereu să păstreze legătura.

„Marcel crede că Maria îl iubeşte pe Codruţ, însă aceasta este situaţia, ca ei să fie despărţiţi. Cu toate acestea, când era căsătorit cu solista de muzică populară, ea se ducea să îl vadă pe copilul său în limita timpului, mai răruţ, cam la două-trei luni. El, totuşi, o încuraja de fiecare dată, îi spunea să ţină strânsă legătura cu băieţelul, fiindcă l-a plăcut mult pe puşti, îl considera bine crescut şi inteligent. În plus, recent, după despărţirea de cântăreaţă, Marcel i-a cerut scuze public tatălui băiatului, dacă l-a judecat greşit în toţi aceşti ani, semn că respectă familia Tapota”, au dezvăluit apropiaţii lui Marcel Toader, potrivit wowbiz.ro.