Cabral, călare pe un cal de 900 de kilograme! Prezentatorul tv și soția lui și-au făcut de cap în Bucovina. Iată imaginile

Daca in alti ani, in ianuarie, Andreea si Cabral Ibacka fugeau in vacanta la soare, in tarile calde, acum au ales muntele din Romania unde e iarna in toata regula!

Andreea si Cabral au dat o fuga in Bucovina, chiar in primele zile ale acestui an. Cei doi soti au ales statiunea Vatra Dornei, unde si-au petrecut ore in sir pe partie. La Telescaun insa au trait una dintre cele mai frumoase experiente. Andreea si Cabral au calarit “Caii Bucovinei”, niste armasari frumosi si blanzi de care acestia pur si simplu s-au indragostit.

Cabral l-a ales pe “Tornado”, un cal de 900 de kilograme, pe care l-a ochit inca de cand a ajuns. Andreea insa a fost topita dupa cateii ciobanesti cu care s-a jucat ore in sir in zapada.

Sotii Ibacka se pare ca n-au plecat singuri in vacanta la munte, ci cu alti doi prieteni, dar si cu cateii lor.

 

 

Cabral: «Când am văzut-o pe Andreea m-a lovit fix în moalele capului»
Cabral şi Andreea Ibacka formează un cuplu atipic: el măsoară doi metri şi are pielea ciocolatie, iar ea are doar 1, 65 m şi este albă ca brânza. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare şi, susţin ei, a fost dragoste la prima vedere. A urmat o nuntă ca în poveşti, căsnicia lor fiind plină de adrenalină, căci îi găseşti ba în vacanţe cu rulota, ba pe motociclete.

Povestea de dragoste dintre Cabral (39 de ani) şi Andreea Pătraşcu (32 de ani) a debutat în 2007, la filmările pentru telenovela “Inimă de ţigan”.

Prezentatorul de la Acasă TV mai fusese căsătorit cu Luana Ibacka, cu care are o fiică, Inoke (15 ani). Deşi nu a jucat prea multe secvenţe alături de Andreea, ei au început să îşi arunce ocheade şi să-şi zâmbeaască cu subînţeles, la repetiţiile cu toţi artiştii.

„Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, ne-au povestit la acea vreme surse de pe platourile de filmare.

Iar el ne-a confirmat, cu umoru-i caracteristic, marţi seară, la avanpremiera filmului “The Hitsman Bodyguard: Care pe care”: „M-a lovit fix în moalele capului. Eram un băiat care avea control asupra vieţii lui, ştia bine ce-şi doreşte şi preţuia viaţa lui de burlac”.

Cei doi au continuat să filmeze împreună pentru „Regina”, dar şi pentru „În al nouălea cer” (2008).

În 2011 a urmat nunta de pomină, naşi fiindu-le soţii Răzvan şi Irina Fodor. Doi ani mai târziu ei au prezentat „Casa Ibacka”, o emisiune care însă nu a înregistrat mari audienţe. De când s-au făcut schimbări la postul Acasă, azi Pro 2, şi nu s-au mai realizat telenovele româneşti, Andreea n-a stat degeaba. Dimpotrivă, a lansat un blog şi a filmat pentru câteva reclame. Iar Cabral a continuat să prezinte diverse emisiuni şi evenimente. Acum el este gazda show-ului de la PRO TV “Ce spun românii?”, iar ea a fost cooptată, la acelaşi post, concurentă la “Fort Boyard”.

În plus, aceeaşi Ruxandra Ion i-a oferit un rol în telenovela “O grămadă de caramele”, de la postul tv Happy Channel. Prin urmare, au devenit rivali pe micul ecran: “Asta înseamnă să fim profesionişti. Una e să fim noi, o familie, şi alta să fim angajaţi într-un proiect sau altul. Nu vorbim niciodată despre ce facem la muncă”.

 
S-au cunoscut la filmările pentru «Inimă de ţigan»

În urmă cu zece ani, producătoarea Ruxandra Ion a organizat un concurs pentru găsirea protagonistei telenovelei “Inimă de ţigan”, pentru rolul Irinei Dumbravă. Andreea Pătraşcu a câştigat detaşat, ea ajungând să fie pe micul ecran iubita lui Denis Ştefan (Codruţ Potcovar).

Andreea l-a fermecat pe Cabral, actor şi el în aceeaşi producţie şi prezentator la “Poveştiri adevărate” (Acasă TV). El îl interpreta pe Thierry, un bodyguard îndrăgostit de Roza, personaj jucat de Nicoleta Luciu.

 

 

Sursa: wowbiz.ro, click.ro