Când s-a întors cu spatele i-a şocat pe toţi. Corina a venit în lenjerie intimă la Palatul Parlamentului! Rămâi mască după ce vezi pozele

Uneori ne întrebăm cu ce ne poate surprinde Corina Bud (37 de ani). Dar iată că solista şi echipa ei nu sunt niciodată în pană de idei. Aseară (6 decembrie), Corina a întors toate privirile la “Elle Style Awards”, eveniment care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Vedetele autohtone s-au pregătit din timp pentru celebra gală anuală, organizată de revista Elle România, în fiecare lună decembrie. Pe lângă personalităţi din modă şi industria frumuseţii, la eveniment au fost prezente şi câteva dintre solistele nominalizate la categoria “Best Pop Artist”: Alina Eremia, Delia, Corina, Karmen, Andra, Irina Rimeş, Antonia. Delia a luat premiul, însă colegele ei au reuşit să capteze toată atenţia datorită ţinutelor.

 

 

Aşa a fost Corina din spate. Aici, alături de designerul Cristina Săvulescz

Antonia a fost aproape goală, purtând doar un trenci decupat, care a lăsat să se vadă că solista nu avea chiloţi, iar Corina a avut o ţinută pe care n-am mai văzut-o în showbiz-ul autohton: jumătate îmbrăcată, jumătate dezbrăcată. Practic, când o priveai din faţă, Corina era decenţa întruchipată, însă când se întorcea cu spatele nu vedeai decât o inimă mare pe fund şi câteva panglici în păr şi în jurul taliei.

 
Corina, alături de Alex Velea

Responsabilă de ţinuta-şoc este designerul preferat al vedetelor, Cristina Săvulescu. Inedit este că aceste vestimentaţii au fost purtate într-un loc care impune o vestimentaţie serioasă, la Palatul Parlamentului, însă ţinând cont că evenimentul a fost organizat de o revistă de fashion, totul a fost permis şi posibil în seara respectivă.

 
Corina a purtat o inimă neagră pe fund


Şi Antonia şi-a lăsat chiloţeii acasă

Antonia a avut o apariţie incendiară la un eveniment. Însoţită de partenerul ei, Alex Velea, Antonia a venit cu o ţinută extrem de sexy, ce lăsa să i se vadă piciorul stâng în totalitate, cu excepţia încălţămintei. Cântăreața i-a lăsat pe toți cei prezenți la evenimentul Elle Style Awards cu gura căscată, atunci când a apărut la brațul lui Alex Velea fără lenjerie intimă.

Gala care a adunat toată spuma vedetelor la Palatul Parlamentului a lăsat în urmă amintiri memorabile. De departe cea mai interesantă a fost apariția Antoniei. A sosit la brațul lui Alex Velea, însă mai nimeni nu a zăbovit cu ochii pe vestimentația lui excentrică, ci toți ochii au căzut pe goliciunea afișată de cântăreață.

Antonia a schimbat outfit-ul însă, după ce s-a lăsat pozată, și a oferit un recital într-o ținută mult mai cuminte.

Antonia şi Alex Velea au împreună doi copii, Dominic şi Akim. Antonia mai are un copil din căsătoria cu Vincenzo Castellano, o fetiţă pe nume Maya.

 

 

Sursa click.ro