Carmen de la Salciua l-a făcut pe Culiță „Nicolae” Sterp cel mai fericit bărbat din lume! Tânărul a vrut să dea chiar el vestea minunată. Bravo lor!

Carmen de la Salciua trăiește alături de Nicolae Sterp clipe incredibile, iar iubitul artistei a ținut să facă un anunț special. Cei doi sunt fac parte dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, și și-au surprins fanii cu ultima lor apariție excepțională.

Ce s-a întâmplat? Artiștii au mers împreună la un eveniment, și, spre deliciul publicului, Nicolae i-a făcut iubitei sale o declarație minunată și extrem de emoționantă. Iată ce i-a zis: ,,Unei singure femei am dat în grijă inima din mine şi a păstrat-o atât de bine…iubirea noastră e un jurământ al sufletelor şi aşa va rămâne!”, i-a spus Nicolae Sterp.

Se pare că dragostea e mare între cei doi, să nu uităm că de Sfântul Nicolae Carmen i-a făcut și ea o declarație incredibilă iubitului ei:

El este omul cu care am avut prima traire de genu “te vad langa mine o viata”, ne-am si casatorit pentru ca era prea mare compatibilitatea din toate punctele de vedere. Doar ne uitam unul la celalalt si stiam ce ne dorim si de cele mai multe ori am avut aceleasi idei! El este un om bun, este foarte curtat, asta e drept, pentru ca este un barbat frumos, insa e foarte echilibrat. Niciodata, in ciuda calitatilor pe care le-a dobindit de la Mama Natura, nu a avut o atitudine mandra asa cum lesne poti vedea la multi barbati din ziua de azi. E o lume prea nebuna, dar noi incercam sa fim diferiti si sa credem ca inca mai exista iubirea adevarata in lume! Publicul ne iubeste pentru ca noi il respectam, pentru ca ramanem simpli si pentru ca transmitem pana in inimile lor ceea ce noi traim! Sa-i dea Dumnezeu sanatate (n.r.: sotului ei) si Doamne ajuta sa ne bucuram si de copiii… cine stie poate aduce Mos Craciun vreo doua liniute in loc de una!”, a declarat pe atunci pentru HeyNews.ro, Carmen de la Salciua.

CITEȘTE ȘI:

Bomba zilei în lumea mondenă de la noi! Ce a făcut Giani Kiriță? Acuzațiile sunt grave! Se va întâmpla peste câteva zile!

Fostul fotbalist Giani Chiriță a fost citat de urgență peste câteva zile la tribunal, unde urmează să dea declarații într-un dosar DIICOT. Procurorii de la Crimă Organizată au solicitat confiscarea unor corpuri delicte ridicate în timpul anchetei. Fostul fotbalist are calitatea de intimat în acest proces (citat într-un proces în calitate de pârât n.r). În prezent, Giani se află în Republica Dominicană, acolo unde filmează pentru show-ul „Exatlon”, potrivit cancan.ro.

Conform aceleiași surse, dosarul se referă la „confiscarea specială”, care prevede faptul că „sesizarea judecătorului de cameră preliminară cu propunerea de luare a măsurii de siguranţă a confiscării speciale”. Procurorii pot solicita confiscarea specială a corupurilor delicte depuse la dosar în timpul anchetei, acestea putând fi: substanţe periculoase, arme albe, arme deţinute ilegal, droguri de mare risc, documente false, bancnote false, CD-uri, DVD-uri sau memory-stick-uri cu imagini compromiţătoare, bani proveniţi din proxenetism sau trafic de droguri etc.

Procesul va avea loc pe 28 februarie în fața judecătorilor, într-un dosar unde, anul trecut, fostul fotbalist a fost scos de sub urmărire penală după ce fusese cercetat pentru „deţinere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu”.

Anul trecut Giani Kiriță alături de un prieten ar fi fost ridicați de către polițiști, fiind suspectați de trafic de droguri, cu această ocazie a și fost deschis dosarul pe numele lor. Însă Kiriță a infirmat informațiile, reacționând destul de temperamental, lucru cu care ne-a obișnuit: „Imaginea mea are şi va avea mult de suferit. Astea sunt cele mai mari minciuni! Asta o să o rezolv eu. Toţi cei care mă cunosc mă ştiu ce fel de om sunt. Neg tot şi ne vom vedea în instanţă!” – declara el pe atunci. Se pare că cele spune de el au fost în cele din urmă susținute și de către magistratul Mihaela Porime, procuror-șef în cadrul DIICOT, care, la acea vreme a explicat presei: „Nu confirmăm existenţa unui dosar pe numele lui Giani Kiriţă”.

Sursa: cancan.ro