Carmen Minune, cu sânii din ce în ce mai mari! S-a spus că are silicoane, dar a negat. Imaginile spun însă totul! Rușine în familia lui Adi Minune. Fiica lui, poze +18

Fiica lui Adrian Minune profită de orice ocazie pentru a posta imagini sexy pe rețelel de socializare. Așa s-a întâmplat și recent, când Carmen Minune și-a delectat fanii și prietenii virtuali postând o fotografie în care apare aproape la bustul gol, doar în lenjerie intimă și cu brațul plin de tatuaje. Deși în presă au tot circulat zvonuri cum că frumoasa brunetă, fiica artistului Adrian Minune, și-ar fi pus silicoane, Carmen a profitat de orice ocazie pentru a infirma aceste zvonuri. În momentul în care a fost surprinsă intrând într-o clinică, ea a declarat că a mers la medic pentru a face niște infiltrații la coloană.

Mama cântăreței a declarat că nu s-a pus niciodată problema de vreo operație estică, ținând cont de faptul că fiica sa are doar 19 ani. Cât despre tatuaje, Carmen Simionescu a declarat că acestea nu sunt reale, ci temporare, realizate cu henna, potrivit spynews.ro.

Carmen Minune a atras atenția asupra ei atunci când a fugit de acasă cu fostul ei iubit, Franco. După o relație și o despărțire dificile, în prezent, Carmen Simionescu are o relație frumoasă cu regizorul Bogdan Daragiu. Fiica celebrului interpret de manele, Adrian Minune, este cunoscută pe plan muzical datorită unor piese ajunse hit în România, precum „Domino” sau „S.O.S”.

Iată ce a declarat în urmă cu ceva vreme despre fostul ei iubit, potrivit wowbiz.ro: „Cu fostul meu iubit nu am mai vorbit, nu am ramas prieteni. Eu consider ca atata vreme cat am fost iubiti, nu putem fi prieteni. Iubitii sunt iubiti, prietenii, prieteni. Nu am vorbit azi de ziua mea. A fost si ziua lui si nici atunci nu am vorbit. Am pus punct de comun acord si gata. Relatia asta a fost lectia vietii mele. Trebuie sa te lovesti de unele chestii ca sa poti sa le intelegi pe urma. Ar fi putut sa vina la mine 50 de oameni sa-mi spuna “Carmen, nu e bine ce faci” ca la fel procedam, nu ma interesa.”

Despre episodul fugii de acasă, ea a precizat, potrivit aceleiași surse: „Cum e sa ma vad pe site-ul politiei la urmariti generali? Sa stii ca la momentul respectiv nu ma interesa pentru ca eu eram in visele mele. Mi s-a dat amploare mare pentru ca sunt cine sunt si tatal meu e cineva. Probabil daca era alta persoana, nici nu s-ar fi sesizat politia. Dupa ce am incheiat relatia cu fostul meu iubit, viata mea e cu totul altfel. Am vrut sa fac o schimbare. Ma trezesc dimineata, merg la sala, apoi la scoala, imi fac temele, apoi depinde de zi. Intr-o zi fac canto, in alta dans, plus ca stau foarte mult in studio. A inceput sa-mi placa sa creez”, a declarat Carmen Minune.

Iată imaginile:

Surse: wowbiz.ro, spynews.ro, evz.ro