retete gustoase

Cărucioare 2 în 1, cea mai practică soluție de transport pentru copii

Cărucioare 2 în 1, cea mai practică soluție de transport pentru copii

Căruciorul reprezintă una dintre cele mai importante achiziții. Copilul tău va avea nevoie de cărucior pentru a se deplasa  până la vârsta de 2-3 ani, așadar alegerea nu poate fi făcută la întâmplare. Analizează bine oferta și alege căruciorul perfect pentru nevoile copilului tău. Ține cont că siguranță și confortul celui mic sunt esențiale atunci când se va deplasa cu acest sistem de transport. În același timp este important să ții cont și de stilul de viață al întregii familii, atunci când cumperi căruciorul.

Loading...

Cărucioarele 2 în 1 cu sistem modular pot fi una dintre cele mai bune alegeri. Acestea sunt sisteme de transport moderne, adaptate multor stiluri de viață și au avantajul că se pot transforma cu ușurință pentru a fi utilizate în diverse etape de dezvoltare. În acest fel, până când copilul atinge vârsta de 3 ani și începe să refuze să mai stea în căruț, vei avea mijlocul de transport potrivit în fiecare stadiu de viață, până atunci.

Cărucioare 2 în 1 cu sistem transformabil

Cărucioarele pentru copii 2 în 1 cu sistem transformabil sunt rezistente, oferă siguranță și confort pentru copil. În plus acestea sunt foarte simplu de manevrat și cresc împreună cu cel mic, ceea ce le face să fie o alegere tentantă pentru părinții care vor să facă o investiție pe termen lung. Chiar dacă prețul poate fi mai mare la anumite modele, comparativ cu modelele clasice, căruciorul își va dovedi utilitatea și vei constata până la urmă că a meritat fiecare bănuț.

Cărucioarele 2 în 1 sunt formate din două componente: scoică sau landou și modelul standard de căruț. Scoica este utilă atât pentru transportul pe cadru, cât și în mașină. În primele luni de viață, bebelușul va sta în scoică în timpul deplasărilor cu mașină. Scoica auto are spătarul reglabil ce poate fi ajustat pe măsură ce copilul crește. După vârsta de 6 luni, când copilul poate sta deja în funduleț, începe să fie folosită varianta sport a căruciorului 2 în 1. Unele cărucioare reversibile 2 în 1 înlocuiesc scoica de mașină cu un landou. Acesta este un coșuleț mai mare unde copilul poate fi așezat pe o suprafață plană. Atât landoul cât și scoica se pot prinde cu centura de siguranță în timpul deplasării cu mașină.

Cărucioarele 2 în 1 pentru copii întrunesc atât standarde de siguranță și confort pentru copil, dar sunt preferate de părinți și datorită faptului că sunt rezistente, având cadru de aluminiu, huse din materiale de calitate și mecanisme inteligente pentru asamblare/ dezasamblare rapidă și roți pivotante.

Cum alegi căruciorul 2 în 1 pentru cel mic

Pentru a alege cel mai bun model de cărucior 2 în 1 fiecare ar trebui să țină cont de criteriile pe care el le consideră cele mai importante din punctul său de vedere și de stilul de viață, care poate avea un rol definitoriu în alegere. Unele familii călătoresc mult, altele preferă doar plimbările în jurul casei, unele stau la casă, altele la bloc și spațiul de depozitare pentru cărucior este diferit. Atunci când locuiești la un etaj superior și folosești liftul, criteriile de alegere sunt cu totul altele, greutate și manevrabilitatea sistemului devenind cele mai importante detalii.

CĂRUCIOR PENTRU COPII BABYZEN YOYO² 2 ÎN 1 are un design deosebit, este mai confortabil și mai practic. Căruciorul YOYO² se deschide și se închide într-o secundă. Poate fi purtat pe umăr și depozitat oriunde, este ideal pentru familiile care adoră să călătorească în cele mai îndepărtate locuri din lume.

CĂRUCIOR PENTRU COPII NUNA MIXX NEXT 2 ÎN 1 oferă micuțului o plimbare plăcută și lină, iar tu îl poți manevră cu o singură mâna și poți seta spătarul astfel încât acesta să se bucure de un somn profund și liniștit. Odată pliat, acesta încape în spații mici și înguste, astfel că îl puteți lua cu voi oriunde în vacanțe sau călătorii.

Cărucior PENTRU COPII ANEX ® m/type este un cărucior gândit pentru părinții cu spirit aventuros, mereu în mișcare, îndrăgostiții plimbărilor în natură. Acest model are toate calitățile unui cărucior cu adevărat performant: este confecționat din materiale ecologice și dotat cu elemente de înaltă tehnologie. Căruciorul este simplu de controlat, ușor de întreținut și confortabil pentru copilul dumneavoastră.