Cătălin Bordea, scandal la benzinărie! Era la coadă la pompă când s-a întâmplat totul: ”Îmi e jenă…” Incredibil ce a putut să se întâmple

Cătălin Bordea nu s-a mai putut abţine şi a spus totul pe şleau. Co-prezentatorul lui Dan Capatos a asistat la un întreg scandal şi nu s-a mai putut abţine.

Cătălin Bordea a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care relatează un incident petrecut la o staţie de benzinărie, care l-a indignat peste măsură.

”Azi la OMV un singur angajat încerca sa facă fata la mai mulţi clienţi. Totul era calm şi frumos pana in momentul când intra un “domn” şi începe brusc sa urle la el : “ Pai ce facem nene? Ne mişcam şi noi? Unde va sunt colegii nene? Pai e normal domnu angajat ca eu sa aştept atât de mult?”. Băiatul de la OMV Încerca sa ii zică ca nu e vina lui, ca, colegii Descarcă marfa, ca îşi cere scuze, ca dacă doreşte ii da o cafea din partea casei, etc.

Îmi e jena de “justiţiari” de genul asta care fac scandal unor oameni care chiar nu au nici o vina. Cere dracu’ numărul unui director şi ia-te cu el de cojones. Ca tu in timp ce îţi verşi nervii pe angajaţi ăla joaca Candy crush in birou liniştit şi îl doare in “bomboana”.
Dacă te iei de un om care dacă ti-ar Răspunde pe măsura ar fi dat afara e ca şi cum ai veni la o bătaie de strada cu tancul.
Dacă faci scandal lucrurile oricum se vor mişca mult mai greu pentru ca acel angajat (care are onoarea sa te servească) se va opri din treaba ca sa te calmeze pe tine, arhiducele curului.
Culmea e ca toţi de la coada l-au lăsat sa între in fata şi omu şi-a luat…un pachet de guma.
Când eşti de rahat şi gura îţi miroase ca atare”, 
a scris Cătălin Bordea pe pagina personală de Facebook.

Cătălin Bordea şi soţia lui sunt căsătoriţi de mai bine de trei ani şi toată lumea îşi doreşte să îi vadă în  rolul de părinţi. Ei bine, dorinţa aceasta e pe cale să se împlinească. Livia, soţia actorului, i-a dezvăluit un secret intim în timp ce se aflau la o petrecere.

De curând, Livia şi Cătălin Bordea au fost la o petrecere. La un moment dat, co-prezentatorul lui Dan Capatos a luat în braţe un bebeluş, iar soţia lui i-a dezvăluit un amănunt preţios despre relaţia lor. Actorul nu a ţinut pentru el micul secret şi l-a împărtăşit odată cu fotografia emoţionantă. Cătălin Bordea a spus că soţia lui i-a mărturisit că el urmează să devină tătic. Chiar dacă e o glumă de-ale celor doi soţi, cu toţii ştim că în glumă se spune de multe ori adevărul.

„«Tu urmezi!!!», spuse ea râzând malefic. „, a  scris coprezentatorul lui Dan Capatos pe pagina lui de Instagram.

„Bordea, hai că te prinde!”, „Eşti minunat în postura asta” sunt două dintre mesajele internauţilor.

 

 

Sursa: cancan.ro