Câţi bărbaţi a avut Saveta Bogdan? Marcel Toader aruncă bomba în direct: Artista a încercat să îl oprească, dar…:

Saveta Bogdan este o cântăreaţă de muzică populară care se respectă şi rareori a vorbit despre viaţa sa intimă la TV. Aceasta a răspuns totuşi întrebării: câţi bărbaţi a avut în viaţa ei?

Într-una din discuţiile în contradictoriu pe care le-a avut cu Marcel Toader, omul de afaceri a întrebat-o pe Saveta Bogdan dacă vrea să dezvăluie câţi bărbaţi a avut până acum.

„Eu am avut două căsătorii, atât”, a răspuns Saveta Bogdan. „Să nu vorbim de avocat, cu care stai de ceva vreme”, i-a spus apoi Marcel Toader.

Conflictul s-a adâncit, iar Marcel Toader insista să facă dezvăluiri exclusive despre viaţa sexuală a Savetei Bogdan, dar cântăreaţa de muzică populară l-a oprit.

Sursa: Spynews.com

CITEȘTE și: Cornel Galeş a răbufnit: „Da, am înşelat-o pe Ileana. Ea ştia”. Ce spune despre relaţia cu blonda Vivi

Cornel Galeş a decis să spună lucrurilor pe nume. Soţul regretatei Ileana Ciuculete a recunoscut într-o emisiune TV că a înşelat-o, însă susţine că artista ştia ce se petrecea.

Cornel Galeş a vorbit pe larg despre ceea ce se întâmplă acum în viaţa lui. Soţul regretatei artiste susţine că alături de blonda Vivi are o relaţie, însă este una profesională.

„Da, am înşelat-o pe Ileana. Ştia Ileana. Da, am o relaţie cu doamna Viviana. (…) Eu sărut mâna femei ca un gest nobil. O cunosc pe Viviana de câteva luni. Am cunoscut-o mai târziu, după moartea Ilenei. Când problemele s-au acutizat mai multe femei au sărit să mă ajute. Se spunea că nu pot să mă întreţin, că nu am nimic de lucru”, a spus Cornel Galeş într-o emisiune TV.

„Eu la ora actuală nu credeam că mai există femei aşa de puternice. Viviana este o femeie extraordinară, foarte pregătită profesional şi sentimental, cu toate că a trecut prin multe. Are o fetiţă minunată. Nu este căsătorită, este divorţată. Este o femeie de afaceri fantastică care m-a echilibrat psihic extraordinar de bine”, a mai spus Cornel Galeş.

Cornel Galeş a rămas văduv la 14 martie 2017. În acea zi, Ilieana Ciuculete s-a stins din viaţă pe patul de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. Apoi, Galeş a fost în centrul mai multor scandaluri cu cei doi băieţi ai regretatei artiste, Mugurel şi Cristi Sfetcu.