Ce a făcut Oana Matache, sora Deliei, după ce s-a spus că a născut! E imaginea pe care o aștepta toată lumea!

La foarte scurt timp după ce a apărut în presă informația potrivit căreia Oana Matache, acum Oana Miheț, sora Deliei Matache, ar fi născut, tânăra a postat ceva pe contul personal de pe o rețea de socializare. Se pare că sora Deliei a ținut neapărat să infirme toate zvonurile.

Cu toate că Delia a anunțat miercuri seară că sora ei urmează să nască chiar atunci, nașterea nu s-a produs, astfel că Oana Matache a postat pe Facebook o fotografie realizată într-un restaurant, în vreme ce se pregătea să mănânce copios. Prin această imagine sora Deliei a arătat tuturor că este departe de a fi într-o maternitate.

În urmă cu câteva săptămâni viitoarea mămică a dezvăluit că își dorește să nască natural, așa că fericitul eveniment nu va putea fi unul programat, ci va fi spontan.

Iată ce a postat Oana pe Facebook:

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: 

Cum a ajuns Delia mare vedetă în România: Cristi Brancu s-a hotărât să dea pe faţă toate secretele: „Dă ceva scandal la populaţie și…” Dezvăluiri incredibile despre trecutul vedetei!

Cristi Brancu și Delia se cunosc de 20 de ani, cei doi având amintiri frumoase unul cu celălalt. Realizatorul tv a făcut publice amănunte mai puțin știute despre una dintre cele mai apreciate artiste de la noi.

Cristi Brancu consideră că Delia a dat lovitura pe piața muzicală.

„Chiar ea, copilul teribil de acum aproape 20 de ani, care puncta decisiv către notorietate la umbra ţeposului Nick în cuplul N&D. Si care avea toate şansele să rămână… doar atât. Exploziva generaţie a anilor 2000 a creat o ploaie de steluţe pe care, 15 ani mai târziu, le-am putut descoperi ca ospătari, bodyguarzi, recepţionere, vedetuţe sexy-porno, fără a umbri însă şi impunerea definitivă a unor superlative de ambiţie: Laurentiu Duţă, Andreea Bănică, Andreea Bălan şi, prinzând acest tren în alergare, gâfâind, şi cu o ultimă forţare a mâinii, Delia.

Acea Delia care, dupa implozia magiei celor două initiale N&D, a plutit, cu vocea ei minunată, fără a ateriza nicăieri, aproape zece ani. Aceeaşi Delia căruia colegii îi lipiseră pe spate – ca-n glumele proaste din şcoala generală – eticheta de “fata neserioasă care întârzie la concerte sau nu mai ajunge deloc la un eveniment, deşi a promis”. Nu fără temei, căci chiar cel care vă scrie a avut ocazia de a-i cere imperativ Deliei să ajungă la timp undeva, când părea să dispară ca măgarul în ceaţă. Delia era şi nu era in top. Ultimul hit părea sa fie mereu Vino la mine, doar că “ţeposul” era departe. Viaţa ei personală, în egală măsură, plutea între bărbaţi care nu o meritau şi altii care nu o înţelegeau. Dar un fel de a fi, prietenos şi ludic, o salva mereu.

Ea ar fi putut rămâne mai degrabă protagonistă de tabloid decât de scenă. Artista ideală pentru Zilele Oraşului Oricare Ar Fi El, Dar Nu Reşedinţă de Judet. Ceva s-a petrecut însă – şi are legatură directă cu omul care o completează, Răzvan. Delia s-a dat de trei ori peste cap, ca-n poveste, şi în doar trei ani de zile, a ajuns să o detroneze pe Loredana din rolul de Madonna a României.

Geniala americancă a stabilit un standard de succes – vandabilitate prin frivolitate şi provocare, piese cu lipici, inovaţie în spectacol scenic şi reinventare -, la care mai toate visează, dar puţine îl pot atinge. In România, reinventarea de gen feminin a fost o Loredana care a trecut, peste ani, prin multiple feţe ale personalităţii sale, dar ale cărei cântece de top în ultimii zece ani sunt, maxim, două.

In 2016, spală batiste cu lacrimi, înfăşurată într-o imagine de divă, prin Ce are ea, apoi dă ceva scandal la populaţie, atâta cât să “muşte” câtiva puritani, pe care îi numără “ca la box” – 1, 2, 3, 4. Clip provocator, în care îşi fâlfâie/pocneşte posteriorul şi toate cele, în timp ce încasează gajuri tot mai mari. Pe scurt, un foarte bun curs de marketing în show-business. Piperat cu răspunsuri ţâfnoase pe facebook, numai bune de crescut accesările pe toate canalele”, a scris Cristi Brancu pe blogul personal.