Ce cadou au primit de Moș Nicolae copiii Mirelei Vaida! Fanii au crezut că nu văd bine: „Pentru cine sunt?”

Moş Nicolae nu i-a ocolit pe micuţii Mirelei Boureanu Vaida, care se pare că au făst şi un pic năzdrăvani! Mama lor a postat o fotografie pe Instagram în care le-a arătat prietenilor virtuali darurile de la Moş.

Moş Nicolae a fost darnic cu Vladimir şi Carla! Mirela Boureanu Vaida a postat o imagine cu darurile pe care le-au primit cei mici de la Moş. Copiii au primit jucării, dulciuri, fructe, dar şi două nuieluşe colorate, semn că au fost şi un pic năzdrăvani anul acesta.

 

 

„A veniiit”, a scris Mirela Vaida.

„Cel mai frumos cadou de Moş Nicolae văzut pe aceste site-uri de socializare”, „Si nuielusele pt cine sunt!?”, „Cam puţine cadouri”, „ahahsi fetei mele (20) ii aducea mosul in fiecare an cate o nuielusa, desi nu o merita absolut deloc. Dar i-o aducea preventiv. Si a meritat „efortul” mosului. Sarbatori linistite, fericite si tihnite va doresc”, i-au scris prietenii virtuali.

Mirela şi soţul ei, Alexandru, s-au căsătorit pe 19 septembrie 2009 şi au împreună doi copii, Carla Maria şi Vladimir. La un moment dat, în cadrul unei emisiuni, s-a vorbit despre nunta lui Adrian Mutu cu Sandra, care va avea loc duminică, iar prezentatoarea TV a mărturisit că şi-ar dori să fie, încă o dată, mireasă. „Mai că-mi vine să mă mai mărit o dată când văd ce e aici. Bineînţeles, cu soţul meu, ca să nu apară cine ştie ce ştiri”, a spus Mirela Vaida.

Citește și Mirela Boureanu a făcut marele anunţ. “Plec de la emisiune într-o…”

Mirela Vaida a ajuns prezentatoare la “Acces direct” în luna martie, când Simona Gherghe s-a retras pentru că era însărcinată şi urma să devină mămică.

Mirela Vaida nu va mai rămâne, însă, prea mult în această funcţie. Prezentatoarea TV a anunţat că va părăsi emisiunea. “Plec într-o lună, gata!”, a spus vedeta chiar pe parcusul show-ului pe care îl moderează. Simona Gherghe va reveni, astfel, ca prezentatoare e emisiunii.

La începutul anului, au fost vehiculate mai multe nume, printre care şi cel al Oanei Roman sau Carmen Brumă. În luna noiembrie a anului trecut, Brumă spunea că i-ar plăcea să prezinte pentru prima dată un reality-show . Mulţi s-au întrebat de ce face brusc astfel de declaraţii, ţinând cont de faptul că vedeta prezenta deja o emisiune la un post de televiziune, iar toată lumea s-a gândit că ea o va înlocui pe Gherghe. Până la urmă, Mirela Boureanu Vaida a fost aleasă să prezinte ”Acces Direct”.

 

 

 

Sursa cancan.ro