retete gustoase

Ce culori se poartă în 2020?

Ce culori se poartă în 2020?

Ce doamnă sau domnișoară nu vrea să fie în pas cu moda? Punem pariu că hainele pe care le alegi dimineața când te pregătești de plecare sunt o parte integrală a personalității tale și așa e și normal! Vei vrea așadar să investești în imaginea ta și să alegi întotdeauna ținute care te reprezintă și te pun cel mai bine în valoare. Ca să rămâi în trend și să arăți impecabil și anul acesta, ți-am pregătit lista cu cele mai purtate culori în 2020. Dă o raită prin magazine sau cumpără cele mai la modă rochii damă online. Importante este să nu te prindă sfârșitul anului fără sa fi purtat măcar una dintre aceste culori. 

Loading...

Roșu stacojiu

Pentru un look puternic, dar în același timp destul de prietenos, n-ai cum să dai greș cu această nuanță de roșu. Este o culoare caldă, dar suficient de îndrăzneață pentru a atrage atenția,  și te va face să arăți incredibil de încrezătoare în forțele proprii. Se asortează foarte bine cu albul și negrul, dar o rochie complet roșie va face de cele mai multe ori cea mai puternică impresie. 

Galben șofran

Poate cea mai luminoasă culoare de e pe această listă, galbenul șofran a detronat într-un final galbenul muștar care a fost rege pe perioada iernii. O culoare caldă și oarecum exotică, va scoate cu siguranță orice ținută din anonimat și îți va conferi un aer optimist. Se asortează foarte bine cu albul, griul, chiar și cu denimul, dar noi te sfătuim să-l porți din cap până-n picioare dacă vrei să emulezi stilul văzut în cadrul celebrelor săptămâni ale modei. 

Albastrul clasic

Conform Pantone (compania care se ocupă cu standardul internațional al culorilor) albastrul clasic este culoarea anului 2020, deci pregătește-te să o vezi foarte des pe stradă, nu doar în ținute. Evocând un aer clasic și relaxat, îl vei putea asorta la majoritatea ținutelor tale. Experimentează cu diferite nuanțe de albastru pentru rezultate neașteptate. Culoarea denimului, acel albastru foarte deschis, este de asemenea la modă în acest sezon. 

Verde acvatic 

Dacă sezoanele trecute au fost dominate de verdele lime sau fistic, atunci vara aceasta este cu siguranță sub dominația verdelui acvatic. Nuanța aceasta este extrem de revigorantă și cu atât mai specială cu cât nimeni nu se aștepta să  apară atât de mult pe podiumurile de modă din jurul lumii. Poți construi o ținută fresh prin asortarea cu elemente roz, precum o eșarfă sau alte accesorii. Dacă nu vrei să atragi atenția, poți completa ținuta cu o pereche de jeanși închiși la culoare sau cu îmbrăcăminte deschisă la culoare, albă de exemplu. 

Roz coral 

Evident că nu puteam trece cu vederea rozul coral, mai ales datorită faptului că l-am menționat mai sus. Această nuanță foarte deschisă de roz înlocuiește cu succes rozul aprins care atrăgea atenția în mod agresiv în sezoanele trecute. Culoarea transmite calm, delicatețe și o notă extrem de feminină, așadar poate fi inclusă cu succes chiar și în ținute de seară.  Pentru ținute de zi, se poate combina cu cu jeanși deschiși sau închiși la culoare și un tricou alb. 

Portocaliu deschis

Poate cea mai potrivită culoare pentru vară, portocaliul deschis ia cu asalt lumea modei în ultima vreme, apărând din ce în ce mai des în creațiile designerilor de top. Acesta transmite o stare molipsitoare de fericire și se potrivește extrem de bine cu verdele și cu albul. Pentru un accent puternic și pentru a revoluționa o ținută, îți sugerăm să-l folosești pentru accesorii precum genți și/sau pantofi. 

Sperăm că ți-ai făcut o idee generală despre culorile cele mai căutate în anul 2020 și-ți plănuiești deja următoarea ținută!