Ce decolteu îndrăzneț! Aceasta este ţinuta pentru care Cristina Şişcanu a primit critici pe bandă rulantă. Incredibil cum arată! Uite cum s-a îmbrăcat la botez după valul de observații pe care l-a primit. Și-a lăsat toți invitații mască! Iată imaginile…

Petrecere cu 250 de invitaţi i-au organizat Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu fetiţei lor, Petra. Acesta este primul eveniment dat în cinstea ei după botezul care a avut loc în această vară. Emoţionaţi, părinţii micuţei şi-au aşteptat oaspeţii la un centru de evenimente din Pipera, unde au onorat invitaţia, nume sonore din showbiz: Oana Roman, Brigitte Năstase, Adelina Pestriţu şi designerul Paula Milea.

A început petrecerea în familia lui Mădălin Ionescu, fostul prezentator de la Kanal D. Omul de televiziune şi soţia lui, Cristina Şişcanu, au organizat prima petrecere pentru fetiţa lor. În această vară, cuplul şi-a creştinat copilul la biserica, dar s-au rezumat doar la ceremonia religioasă. Aşteptarea se pare că a meritat căci invitaţii, aproximativ 250 de persoane, sunt răsfăţaţi cu un meniu de fiţe şi o atmosferă de zile mari. Părinţii Petrei au pus la punct toate detaliile şi nu au avut grijă doar de meniu, ci şi de momentele artistice. Seara a fost deschisă de protagonişti pe ringul de dans, iar ursitoarele i-au cântat Petrei să crească mare şi sănătoasă.

Nici vestimentaţia lui Mădălin Ionescu şi a Cristinei Şişcanu nu a fost aleasă întâmplător mai ales că zilele trecute tânăra mămică a fost crticată aspru pentru că a afişat un decolteu generos. Ca să scape de gura cârcotaşilor, Cristina Şişcanu a optat să se îmbrace până-n gât. Ea a purtat o rochie midi, de culoare albă cu perle, accesorizată cu o curea lată în talie, semnată de Paula Milea, iar soţul ei un costum cu sacou vişiniu, cămaşă albă şi papion, creat de designerul Florin Dobre.

În urmă cu două luni şi jumătate, Cristina a mai avut de înfruntat un val de comentarii după ce a publicat pe contul de socializare o fotografie în care îşi alăpta fetiţa în public. Deranjată de reacţiile celor care au văzut imaginea, vedeta s-a decis să demaraze o campanie prin care să susţină tocmai hrănirea la sân a bebeluşului oriunde în afara casei.

 

 

Citește si: Cristina Șișcanu, vedetă la BBC după ce a alăptat în public

Cristina Șișcanu a devenit cunoscut nu doar în țară, ci și peste hotare. Campania sa ”Alăptez în public” a fost subiectul de discuție al unui cunoscut post de radio, sw la BBC. Datorită ei, mamele din Marea Britanie și Irlanda au luat cuvântul și au vorbit despre cum văd ele alăptarea în public.

Nu cu multă vreme în urmă, Cristina Șișcanu devenise subiectul și numele de pe buzele mămicilor, și nu numai, atunci când a publicat pe pagina sa de pe un site de socializare o poză în care își alăpta micuța în public. De atunci, părerile au continuat să curgă, fiind împărțite în două tabere, spre dezamăgirea ei și a soțului Mădălin Ionescu. Cristina a demarat o campanie cu privire la acest aspect, ”Alăptez în public” și a strâns multe adepte pe pagina de pe Facebook.

Se pare că nu doar românilor le-a dat de gândit cu această campanie, ci și celor din străinătate. Numele Cristinei Șișcanu a devenit cunoscut și peste hotare, după ce acțiunea sa a fost discutată la Radio BBC, un celebru post de radio ascultat de milioane de oameni.

”Am primit acest mesaj (marcat cu roșu). Se pare că s-a vorbit despre mine și despre campania #alaptezinpublic la @BBCRADIO1 .Sunt foarte bucuroasă că demersul meu a avut un asemenea ecou! P. S. : Am editat această poză… am pus un abțibild pe sân ca „pudicii” să nu se simtă jenați”, a scris Cristina în dreptul pozei în care o admirtoare i-a relatat cele auzite la celebrul post de radio.

 

 

 

 

Sursa: click.ro