Ce înseamnă dacă nu te sărută când faceți dragoste. Ăsta e gestul care face diferența într-o relație. Nimeni nu știa asta până acum

Nu ai ce să îi reproşezi; e un amant perfect şi ştie toate mişcările care te duc pe culmile plăcerii. Dar ai observat că nu te-a sărutat nici măcar o dată.

Dacă sunteţi împreună de puţin timp sau e prima dată când faceţi sex, iar el evită să te sărute, din păcate, există o singură explicaţie plauzibilă: tipul nu vrea nimic serios. Atingerea buzelor e considerată un gest mai intim decât cea a trupurilor, în acelaşi sens ca şi distincţia dintre a face dragoste şi a face sex.

Atenţie! Este posibil să te sărute în timpul preludiului (e doar o metodă de a ajunge acolo unde îşi doreşte), dar să evite cu totul să o facă în timpul sexului.

Dar tu nu concepi o partidă reuşită fără sărutări? Atrage-i atenţia (cu subtilitate) spre ceea ce vrei: mângâie-l şi trage-l spre tine, sărutându-l. În cazul (puţin probabil!) în care pare să te evite şi acum, renunţă la griji (momentan), dar deschide discuţia mai târziu, însă nu imediat după sex, dar nici înainte de următoarea partidă.

 

 

 

Cea mai periculoasa pozitie de SEX! Fractureaza penisul partenerului!

Un studiu efectuat de cercetătorii brazilieni a scos la iveală care este cea mai periculoasă poziţie sexuală pentru un bărbat şi cum poate duce această la fractură de penis. O fractură de penis cauzează foarte multă durere. În circa 40% dintre cazuri, un sunet de trosnire poate fi auzit.

Cercetarea a fost bazată pe numărul de cazuri de penis fracturat înregistrate la spitalele de urgenţă din Brazilia. Mai mult de jumătate din acestea erau cauzate de o poziţie sexuală denumită „văcăriţă inversată”. Studiul cercetătorilor din Brazilia mai arată că poziţiile sexuale în care femeia stă deasupra au cel mai mare grad de risc când vine vorba de fracturile de penis.

„Ipoteza noastră se bazează pe faptul că atunci când femeia este deasupra, ea controlează mişcarea cu toată greutatea corporală şi nu se poate opri atunci când penisul face o penetrare greşită, întrucât ea nu simte o durere majoră. Atunci când bărbatul controlează mişcarea în timpul actului sexual, el are mai multe şanse să oprească penetrarea atunci când simte o durere legată de vătămarea penisului”, se arată în studiul cercetătorilor.

„Mama masturbarii”, octogenara Betty Dodson, este cunoscuta la nivel mondial ca un adevarat guru al placerii sexuale. Feminista, care va implini curand 87 de ani, faimoasa pentru petrecerile cu sex in grup pe care le gazduia in anii ’70, sustine si astazi cursuri menite sa le ajute pe femei sa isi descopere sexualitatea.

 

 

Femeia ţine „hamul”

„«Running the fuck» (n.r. conducerea partidei de sex) este o expresie care datează din anii ’70, când Betty găzduia partide de sex în grup în acelaşi spaţiu în care ţinea şi cursul de cunoaştere a trupului şi sexualităţii. Ideea din spatele acestei expresii este ca femeia să preia controlul în timpul partidei de sex şi să facă tot ce simte pentru a avea orgasm. Folosirea vibratoarelor, a lubrifiantelor şi adoptarea poziţiei văcăriţa (n.r. femeia deasupra), prin care ea poate controla adâncimea penetrării, se numără printre cele mai comune practici folosite de reprezentantele sexului frumos în acest caz.

Combinaţia magică pentru orgasm

Cele mai multe dintre femei nu au orgasm doar prin penetrare. De fapt, un procent foarte mic de femei ating plăcerea prin penetrare vaginală doar în poziţia văcăriţei sau doar dacă penisul bărbatului are o anumită mărime. Mai exact, cheia unor orgasme explozive este combinaţia dintre penetrarea vaginală şi stimularea clitoridiană.

 

 

Femeile termină mai greu, iar bărbaţii nu termină atât de greu pe cât se laudă

După penetrare, majoritatea bărbaţilor ajunge la orgasm după patru minute sau chiar mai puţin, deşi au impresia că rezistenţa lor este mult mai mare. „Patru minute nu sunt de ajuns nici măcar ca să-mi stârnească interesul”, spune Dodson. Femeile, pe de altă parte, au nevoie de mai mult timp pentru a simţi plăcerea supremă – în jur de 20-30 de minute de stimulare clitoridiană, plus un preludiu destul de intens.

 

 
Sursa: kfetele.ro