Ce mesaj a primit Daniela Gyorfi de la iubitul ei, cu ocazia zilei sale de naştere

Ieri a fost ziua de naştere a Danielei Gyorfi. Artista a împlinit 49 de ani. Iubitul ei, alături de care are un copil, a ţinut să-i transmită o urare şi pe Facebook, nu doar în particular, pentru a-și declara afecțiunea uriașă restului lumii .

George Tal şi Daniela Gyorfi nu sunt căsătoriţi, însă au împreună un copil şi se iubesc foarte tare. Cei doi au refuzat să facă acest pas deoarece ambii au mai fost căsătoriţi, și consideră că iubirea lor este mai puternică decât un act oficial, deoarece ea este cea ce îi ține împreună. Mai mult, cei doi nu au amintiri foarte bune legate de căsătorie, și nu doresc să repete greșeli din trecut, ci doar să se bucure de present împreună. Cel mai important pentru ei este fructul iubirii lor, Maria.

Cu ocazia zilei de naştere a artistei, George Tal a postat o fotografie în care o sărută pe obraz şi i-a transmis un mesaj frumos pe Facebook: „Te iubesc mult. La mulţi ani, luptătoarea mea!”

Daniela a trecut prin multe momente triste ce i-au pus la încercare puterea interioară, însă a trecut cu brio prin toate, iar acum viața sa arată mai frumoasă ca oricând. Cu siguranță, trecutul său a facut-o să fie mai puternică, iar acum, la cei 49 de ani ai săi, se poate bucura și aprecia mult mai mult momentele fericite ale vieții sale.

 

Sursa: cancan.ro