retete gustoase

Ce preferințe au femeile la jocurile de noroc

Ce preferințe au femeile la jocurile de noroc

Asociem deseori jocurile de noroc cu bărbații, însă vremurile în care doar aceștia jucau la cazinouri au trecut. Emanciparea femeilor și ascensiunea cazinourilor online au dus la creșterea numărului de femei care se bucură de gambling. Este interesant de observat că, în țările unde femeile se bucură de egalitate cu bărbații, și procentul de jucătoare este mai mare. Astfel, țările scandinave au cel mai însemnat procent de femei care utilizează platforme online de gambling sau care merg la săli de jocuri fizice. Există numeroase cazinouri online care oferă selecții variate de jocuri, însă preferințele femeilor se îndreaptă înspre anumite genuri, jocuri și obiceiuri de gambling, după cum vei descoperi în continuare.

Loading...

Femeile depozitează sume mai mici, dar mai des

Femeile au un comportament diferit în ce privește managementul banilor în gambling. Spre deosebire de bărbați, care realizează depuneri mai consistente și mai rare, femeile depozitează mai puțin, dar aproape de două ori mai des. Astfel, ele ajung să cheltuiască mai mult într-un an, comparativ cu bărbații. Femeile sunt însă și mai loiale unui cazinou, în timp ce bărbații au tendința de a se muta de la unul la altul în căutare de promoții.

Femeile preferă jocul pe telefonul mobil

Dacă bărbații joacă mult și pe computer sau laptop, persoanele de sex feminin folosesc preponderent telefonul pentru activitățile de gambling. Accesibilitatea și flexibilitatea pe care o oferă acest device se potrivesc cu specificul nostru de joc. Femeile fac deseori mai multe lucruri în același timp, iar telefonul permite adaptarea la taskuri diferite, atât online, cât și offline.

Jocurile favorite ale femeilor

Preferințe generale

Comportamentul consumatorilor de jocuri de noroc evoluează, iar acest lucru este valabil și în cazul femeilor. Dacă în primii ani de la apariția cazinourilor online loteriile și bingoul erau preferatele lor, în timp opțiunile s-au diversificat. Astăzi, majoritatea preferă încă bingo, dar numărul jucătoarelor de sloturi și jocuri de masă crește continuu. Totuși, indiferent de tendințe, femeile respectă câteva principii simple de gambling: 

  • Norocul înaintea strategiei;
  • Simplitatea în detrimentul complexității;
  • Tematica mai importantă ca povestea de bază.

Astfel, femeile aleg loteria, ruleta sau sloturile, în detrimentul pokerului, blackjack-ului sau al altor jocuri care presupun analiză, previziuni sau reguli complicate. Este firesc, pentru că distracția contează, dar nu trebuie să fie o bătaie de cap. Și în cadrul unei anumite categorii de jocuri aceste principii primează, astfel că, în cazul sloturilor, femeile le aleg pe cele simple sau cu grafică atractivă ori relevantă pentru interesele feminine.

Jocurile care încântă doamnele și domnișoarele

Bingo este distractiv pentru oricine, dar regulile sale de joc și modalitățile de câștig sunt pe placul femeilor. Preferința pentru acest joc se explică și prin prezența în cazinourile online a unor femei care obișnuiau să se întâlnească în cadrul unor cluburi ale comunității, pentru a juca. Apariția variantei online a ușurat accesul și s-a dovedit mai avantajoasă pentru jucătoare, iar multe dintre ele au făcut pasul spre lumea virtuală.

Păcănelele reprezintă o poveste de succes în lumea gamblingului feminin. Tot mai multe dintre femei le descoperă, mai ales că astăzi există variante cu tematică relevantă, precum filme de succes, modă, îngrijire corporală, bijuterii sau haine. Faptul că sunt numeroase casinouri online cu bonusuri de bun venit reprezintă o motivație în plus. Dacă vrei să accesezi și tu o astfel de ofertă, ține cont că acestea presupun anumite costuri care intră în răspunderea ta și care țin de depuneri de bani, rulajul unor sume, a bonusului sau a câștigului într-un anumit interval. Citește regulamentul ofertelor pentru a afla care sunt toate costurile și condițiile implicate.

Femeile sunt tot mai prezente pe piața jocurilor de noroc, astfel că preferințele lor determină evoluția acesteia. Indiferent ce jocuri sau strategii alegi, optează pentru un comportament responsabil: joacă doar pentru relaxare, programează  timpul liber și resursele financiare astfel încât să asiguri echilibrul zilnic în activitățile de acasă și de la serviciu.