Ce se întâmplă între Liviu Vârciu și iubita lui, după ce acesta a sărutat-o pe Roxana Niculae. A ținut să se afle de la el adevărul despre relație. Dacă zilele trecute, de la iubita lui se înțelegea că totul e perfect între ei, Liviu Vârciu face anunțul: „Eu cu Roxana…”

Ce se întâmplă între Liviu Vârciu și iubita lui, după ce acesta a sărutat-o pe Roxana Niculae. Artistul a fost invitat în cadrul unei emisiuni împreună cu prietenul său, Andrei Ștefănescu.

„Vreau să nu mai fac greșeala asta, să îmi pun viața mea la televizor. Oamenii nu știu cum trăiești tu. Eu sunt cu Anda, mi-a dăruit o fetiță foarte frumoasă, e iubita mea, stă la mine acasă. E numai problema noastră dacă ne certăm. Eu cu Roxana suntem prieteni de foarte mult timp”, a spus Liviu Vârciu la Antena 1.

„Eu îl bănuiesc pe Liviu vă și-a chemat singur paparazzi. El intrase într-un con de umbră”, a spus Andrei Ștefănescu în glumă.

„Cât să te mai ajut eu? Că era să mă și cert cu doamna acasă. Eu am vrut să îți ridic emisiunea”, i-a răspuns Liviu Vârciu.

Roxana Niculae a vorbit si ea in urma cu cateva saptamani despre relatia de prietenie care o leaga de Liviu Varciu. Asistenta TV declara, in ciuda sarutului pe buze, ca nu este nimic mai mult intre ea si Liviu si ca in acest moment este o femeie singura.
„Ne stim de cativa ani. Ne-am intalnit toata gasca de la Te cunosc… la el acasa. Am ramas in relatii foarte bune cu toti de acolo. Eu u imi aduc aminte sa ma fi pupat, nu stiu cum se vede pe filmare. Am plecat singura pentru ca sunt singura. Nu sunt intr-o relatie, nu, nu, nu.  Nu am niciun mesaj pentru Liviu Varciu. Nu a fost comod, dar nu am nimic de ascuns, nu am nicio problema”, a declarat Roxana Niculae intr-o emisiune tv.
Imagini pentru liviu varciu andrei stefanescu

CITEȘTE ȘI:

Se întâmplă o dată la 48 de milioane de bebeluși! Ea e fetița care a impresionat medicii din toate colțurile lumii. Așa ceva nu s-au mai văzut, voiau să avorteze, dar acum plâng de mândrie! E cel mai rar copil din lume

Un copil este un miracol în sine, însă unii copii sunt mult mai miraculoși, veți vedea în continuare de ce spunem asta. Nașterea lui Lucy Marie Perkins reprezintă un eveniment cu totul și cu totul spectaculos fiindcă așa ceva se întâmplă o dată la 48 de milioane de nașteri!

Caitlin şi Tom Perkins, doi tineri din Dirrranbandi, Queensland, ambii născuţi pe 16 august 1986 au devenit părinţi pentru prima oară pe…16 august 2016, adică 30 de ani mai târziu. Astfel, cei trei membri ai familie îşi vor sărbători zilele de naştere în aceeaşi zi.

Însă și părinții acestui copil atât de special sunt la rândul lor un caz rar: sunt născuți amândoi în același an și în aceeași zi, pe 16 august 1986, la numai 50 de minute diferență. Când s-au cunoscut au fost surprinși de coincidență, au descoperit că au foarte multe lucruri în comun și s-au îndrăgostit nebunește.

Anul trecut ei s-au căsătorit, și deși plănuiseră să mai aștepte, femeia a rămas însărcinată. Chiar dacă nu se considerau pregătiți pentru un copil, teama că nu vor mai putea avea copii în viitor i-a făcut să păstreze sarcina.

Și bine au făcut, așa cum li se va demonstra mai târziu. Potrivit calculelor medicilor, micuța trebuia să se nască abia săptămâna viitoare, însă, în mod cu totul surprinzător, ea a vrut să vină pe lume mai devreme, chiar în ziua de 16 august, zi în care părinții ei au împlinit 30 de ani.

Chiar şi medicul care a asistat la naştere a fost impresionat de povestea celor trei şi a publicat pe contul personal de socializare o imagine cu familia fericită: „Cât de incredibil este că cei trei au acum aceeaşi zi de naştere. Şi ce familie frumoasă formează.”, a scris medicul în dreptul imaginii în care apar cei trei.

Caitlin şi Tom Perkins se bucură din tot sufletul de momentele petrecute alături de fetiţa lor care s-a născut perfect sănătoasă, la 39 de săptămâni, având o greutate de 3, 3 kilograme.