retete gustoase

Ce se întâmplat acasă cu Daniela Iliescu, iubita lui Culiţă Sterp, însărcinată în 7 luni

Ce se întâmplat acasă cu Daniela Iliescu, iubita lui Culiţă Sterp, însărcinată în 7 luni

 

Loading...

Însărcinată în al doilea trimestru, Daniela Iliescu a avut un episod extrem de emoționant, după ce una dintre admiratoarele sale i-a trimis un mesaj despre Culiță Sterp. Rândurile pe care tânăra i le-a scris viitoarei mămici au făcut-o să izbucnească în lacrimi. Recent, iubita cântărețului a publicat trei imagini noi în care se poate observa cât de mult i-a crescut burtica de gravidă.

Daniela Iliescu a primit un mesaj emoționant despre Culiță Sterp
În cursul zilei de ieri, Daniela Iliescu a profitat de vremea frumoasă și s-a plimbat într-un loc preferat… evident, nu a ratat ocazia de a-și etala burtica de graviduță, iar când a publicat cele trei imagini, ea a pus următoarea descriere: “Azi (n.r.: ieri) mi-am scos băiatul la plimbare ????????”.

Imediat ce a făcut postarea de mai jos, partenera de viață a lui Culiță Sterp a fost copleșită de numărul de gânduri pozitive și complimente. Ioana N., o tânără profesoară, a felicitat-o pentru decizia de a-l lăsa pe artist să participe la “Survivor România”, deși aflaseră de bebeluș. În realitate, nu multe femei ar fi acceptat să fie singure în această perioadă minunată: cea a unei sarcini.

“Ești tare! Da, ești tare, având în vedere că ai reușit să înțelegi și să vezi ce își dorește și omul de lângă tine, și să profite de șansa pe care a avut-o: să participe la acest show. Felicitări! Sunteți doi frumoși, iar tu meriți mult. Ești o fată frumoasă, naturală și isteață. ❤️” este mesajul pe care admiratoarea i l-a trimis.

Ulterior, și alte doamne și domnișoare au lăudat-o pentru acest aspect, iar ea i-a răspuns celei dintâi astfel: “@ioaana, îți mulțumesc! ❤️”.