Ce spune Aurelian Temişan despre o posibilă relaţie între soţia lui şi George Burcea: „Eşti beton, daca…”

Ce spune Aurelian Temişan despre o posibilă relaţie între soţia lui şi George Burcea: „Eşti beton, daca…”

 

Loading...

Aurelian Temișan a rămas fără replică atunci când un prieten virtual i-a scris că finul lui, George Burcea, ar avea o relație cu Monica Davidescu.

Aurelian Temișan a primit cel mai bizar mesaj, care aproape că l-a lpsat fără replică. Un prieten virtual i-a scris că George Burcea, finul său, ar avea ”bucurii” la nașa Monica Davidescu. Totul a pornit de la o postare în care Temișan apare alături de Burcea, în plin scandal între acesta și Andreea Bălan.

”Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău”, a scris Aurelian Temișan, printre altele, însă această afirmație i-a trezit suspiciuni unui intrenaut, care s-a simțit dator să-l atenționeze pe Aurelian că, după păerea lui, e ceva între George și Monica.

”Măi oameni buni, eu din ”Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău” înțeleg că George Burcea a greșit cu Monica Davidescu, nevasta lui Temi, adică a intrat în păcat cu ea, adic nu știu cum să zic. Mai ales că presa spunea de ceva îmbrățișări între cei doi… Și să revenim, vouă vi se pare ok că George a fost prins drogat la volan?? Întreb și eu”, a scris Alexandru în dreptul imaginii postate de Temișan.
Aurelian Temișan nu s-a putut abține și a postat un răspuns, cu toate că era evident că afirmația prietenului virtual l-a distrat dar l-a și încurcat. ”Alexandru, recunosc, ai o imaginație mai mult decât bogată. Mi-ar fi luat mult, dar scenariul ăsta nu l-aș fi gândit. Ești beton”, a răspuns Aurelian temișan pe pagina lui de socializare.