Ce spune luna în care te-ai născut despre destinul tău. Zodia care are parte de o decepţie mare

Astrele nu mint niciodată și luna în care te-ai născut poate spune multe despre tine și personalitatea ta! Ce spune horoscopul despre destinul tău? Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a dezvăluit că luna în care te-ai născut îți poate da detalii importante despre destinul pe care ți l-au pregătit astrele.

 

Cei născuți în luna ianuarie au sufletul pur. Pentru ei, latura umană este una extrem de importantă.

Reforma este specifică celor născuți în luna februarie. Pentru nativii născuți în această lună, renașterea este un element esențial.

Martie ascunde în sufletele nativilor săi gingășie și izvoare dătătoare de viață.

Zodiile lunii aprilie sunt extrem de puternice, fiindcă dau dovadă de forță, statornicie și iubire nemărginită.

Dacă eşti născut în luna mai, vei trăi mereu cu necesitatea avidă de libertate. Ai un respect mare faţă de tot ce înseamnă autoritate şi o credinţă de neclintit în căsătorie. Legi prietenii de valoare şi socializezi o mare parte din viaţă cu patos.

Iunie este semnificativă pentru raci, ființe sensibile, empatice și familiste.

Persoanele născute în iulie sunt puternice, orgolioase și au capacitatea de a depăși orice obstacol.

Dacă te-ai născut în luna august, atunci aceasta e luna celor meniți să ajungă lideri. Totuși, provocările nu te sperie

Septembrie arată despre tine că ai multe așteptări, de aceea ai parte și de decepții. Totuși, ești un om cu suflet bun

Octombrie arată clar faptul că îți place stabilitatea și îți iubești prietenii

Noiembrie este luna celor misterioși! Ești o fire secretoasă și nu îți place să ți se spună ce să faci

Ultima lună din an este pentru cei generoși, care știu să îi distreze pe ceilalți din jur.

 

 

Oamenii buni pun întotdeauna binele celorlalți înaintea binelui lor, însă uneori trebuie să știe când să spună ”nu”, pentru că altfel se aleg cu inima frântă. Și nu vorbim de relațiile de dragoste, unde rata de dezamăgire este mult mai mare în cazul zodiilor, ci despre relațiile sociale și credibilitatea pe care câteva dintre semnele zodiacale au tendința să o acorde celor din jur. Iar dezamăgirea este pe măsură.

Taurul  este un semn de pământ, fix, dar și extrem de afectuos și grijuliu. Nu-i plac complicațiile și schimbările bruște, tocmai de aceea pentru el cel mai ușor este să spună ”da”. Este primul atunci când ai nevoie de el, este cel mai de încredere din gașca de prieteni și tot timpul se ține de cuvânt. Motive suficiente pentru ca acești nativi să sufere foarte mult în viață.

Pentru că există persoane de care se înconjoară și cărora au tendința să le acorde o credibilitate prea mare. Aceasta este cea mai mare problemă în cazul Taurilor: se atașează destul de repede de oameni, le acordă o încredere mare ”până la proba contrarie” care tot întârzie să se arate, în ciuda avertismentelor pe care Taurul le primește de la adevărații prieteni.