Cel mai BUN REMEDIU împotriva RĂCELII şi a GRIPEI! Te vei simţi mult mai bine în doar 24 de ore!

Răceală şi tuseaştim cu toţii aceste două boli sunt minore, dar dacă nu le acordaţi atenţie şi nu le trataţi la timp, ele se pot transformă într-o boală extrem de iritantă şi periculoasă. Putem de asemenea spunem tusea uscată este mai mult enervantă, pentru te face te simţi mult mai rău şi mai inconfortabil. Şi cel mai rău lucru este nu poţi te concentrezi pe nimic.

Ar trebui va stimulaţi sistemul imunitar, va menţineţi sănătoşi, va luptaţi cu gripă şi trataţi simptomele cu acest remediu puternic, făcut chiar la dvs. acasă. Ai nevoie doar de 3 ingrediente, pe care oricine le are în casă!

INGREDIENTE:

ceapă
– miere
sucul de la lămâie
– 2 ceşti de apă

Ceapă este cu adevărat uimitoare! Această conţine o formă mai uşoară a unora dintre componentele active din usturoi, dar amândouă întăresc sistemul imunitar şi funcţionează antibiotice naturale, antiinflamatoare şi expectorante.
Mierea este grozavă pentru liniştirea gâtului imflamat şi iritat. Este, de asemenea, un ingredient natural anti-viral, anti-bacterian, anti-fungice.
Lămâile sunt încărcate cu vitamina C, care este cunoscută pentru apărarea naturală a organismului.
Sucul de lămâie scade forţă de răceală şi virusul gripal din organism va dispărea.

MOD DE PREPARARE:

Puneţi cele 2 ceşti de apă pe foc. Tăiaţi ceapă în bucăţi (aprox. 15mm grosime) şi fierbeţi-le timp de 15 minute. Luaţi-le de pe foc şi lăsaţi-le 10 minute. Adăugaţi 2 linguriţe de miere încompoziţie şi amestecaţi bine. Înainte de a bea, trebuie adăugaţi şi sucul de lămâie. Beţi acest amestec de 3 ori pe zi! Veţi rămâne uimit de rezultate!

Sperăm veţi găsi acest articol util şi nu uitaţi îl împărtăşiţi prietenilor şi familiei!