Cele două femei care au șocat lumea! Au cele mai mari „podoabe” din lume, dar le vor și mai mari, spun că nu se vor opri niciodată. Galerie foto de coșmar!

Holly Willoughby și Phillip Schofield sunt prezentatorii unei emisiuni matinale din SUA și sunt obișnuiți să ia interviuri tuturor, de la cei mai importanți oameni în stat, la cele mai stranii vedete, însă au rămas cu gura căscată când le-au văzut pe aceste două femei. Când Mary și Lily au apărut în emisie pentru a discuta despre operațiile lor de mărire a bustului, cei doi prezentatori nu și-au putut ascunde starea de șoc. Nu le venea să creadă ce văd, dar asta nu e de mirare! Mai ales că femeile spuneau că vor să continue pentru a avea bustul ȘI MAI MARE!

Cele două femei au dezvăluit că și-au mărit „podoabele” folosind un dispozitiv care le permite să pompeze soluție salină în ele, fără ajutorul chirurgiei. Iată mai multe imagini cu aceste doamne care i-au făcut pe telespectatorii emisiunii să scrie pe rețelele de socializare că se așteaptă ca cei doi prezentatori să izbucnească în râs din moment în moment. Apropo, una dintre cele două femei este asistentă medicală și lucrează mai ales cu bebelușii.

Iată imaginile:

CITEȘTE ȘI:

„Să o săruți în partea dorsală până se…” Soțul Nicoletei Guță face afirmații șoc despre artistă! Te înroșești tot când citești așa ceva

Ionică Bangala și Nicoleta Guță au o căsnicie fericită care durează deja de jumătate de an. Cei doi s-au căsătorit toamna trecută, iar Ionica Bangala, noul soț al cântăreței, era un dealer de mașini la mâna a doua, însă acum cei doi sunt de nedespărțit. Între timp bărbatul a devenit impresarul manelistei, ba mai mult, o însoțește la toate concertele.

Deși majoritatea comentariilor pe care le primește Nicoleta Guță sunt complimente de la fani, recent, printre aceste complimente s-a strecurat și un atac la Nicoleta! Un bărbat a ținut să-i transmită cântăreței că s-a făcut „nasoală”. Dar, iată că, imediat, soțul artistei a luat atitudine și i-a sărit în apărare, punându-l în același timp la punct pe cârcotaș, într-un mare fel: „Să o săruți în partea dorsală până se schimbă banii, ok? Nasolule!” – i-a transmis fanului nemulțumit Ionică Bangala, încheind rapid discuția.

Vă reamintim că Nicoleta Guţă s-a căsătorit în 2017 cu Ionică Bangala, iar totul s-a făcut în mare secret. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de amor care a stârnit admirația fanilor. Din exterior pare că noul partener de viață al „Reginei manelelor” o răsfață, iar iubirea le priește amândurora. Nicoleta Guță trăiește alături de soț o adevărată poveste de dragoste, cei doi se pozează mereu, iar ea este mereu răsfățată. „Vă salutăm şi vă pupăm cu mare drag!!!”, a scris soţul Nicoletei Guţă în dreptul fotografiei postate.

Fanii Nicoletei au comentat la fotografia postată de soțul ei în care apar amândoi, a fost un val de gânduri bune referitor la relația lor. „Sunteţi foarte frumoşi, să aveţi parte de sănătate, bucurii şi multă fericire!!!”„Înfloriţi pe zi ce trece. Să vă fie de bine”, au scris aceştia.