Cele mai norocoase zodii în toamna lui 2017. Vezi dacă te afli printre ele:

Este cert faptul că această toamnă va fi foarte interesantă pentru anumite zodii. Se pare că și astrele au favoritele lor și pe unele le favorizează mai mult decât pe celelalte.

GEMENI:
Nativii acestei zodii vor avea șanse foarte mari să găsească o nouă sursă financiară, iar relațiile profesionale de la actualul loc de muncă îți vor oferi oportunități noi și favorabile. Fie vei avea colaboratori noi și vor apărea contracte noi, fie va apărea în calea ta o persoană care va fi dispusă să te învețe lucruri noi și să te îndrume către o nouă poziție mai importantă. Vei avea parte de o perioadă de înflorire din punct de vedere financiar.

FECIOARĂ:
Dacă ți-ai pierdut dragostea sau dacă vrei să reaprinzi flacăra iubirii în relația pe care o ai deja, toamna aceasta o să fie momentul potrivit. Aceste 3 luni de toamnă îți vor aduce momente romantice. Vei avea oportunitatea de a-ți întâlni sufletul-pereche, iar dacă ai deja o relație, focul iubirii se va aprinde din nou.

PEȘTI:
Dacă pe timpul verii ai avut probleme de sănătate de pe urma cărora ai avut multe de tras și de suferit, în toamna aceasta, toate se vor rezolva. Venirea toamne îți va readuce zâmbetul pe față. O să stai foarte bine și din punct de vedere financiar pentru că ai multe proiecte importante care până acum erau în așteptare sau poate că nu aveai prea mult curaj să le începi, însă ești pusă pe fapte mari.
CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL:

Zodia care nu-și va găsi niciodată perechea

Probabil că toate femeile se așteaptă să existe undeva în lume un Făt-Frumos și pentru ele. Acest gând le consolează atunci când se simt singure și mai ales după despărțirile dureroase. Astrele vin și de această dată în ajutorul nostru și ne dezvăluie care este zodia care va rămâne singură pentru tot restul vieții.

Zodia VĂRSĂTOR este cea care nu își va găsi sufletul-pereche.

Oricât va căuta, nu va simți niciodată că un bărbat este bun pentru ea. Nativele născute în această zodie sunt complexe și sunt foarte pretențioase, de aceea nu există în zodiac nici un bărbat perfect pentru ele. Au o personalitate unică și nu se mulțumesc cu puțin. Nu spune nimeni că nativele acestei zodii vor muri singure sau că nu vor avea niciodată un partener. Unele dintre ele chiar au căsnicii frumoase și au alături bărbați cu care se înțeleg foarte bine, însă nu vor fi niciodată pe deplin fericite și împlinite. Nu vor simți sentimentul acela de întreg. Vor avea o senzație continuă că le lipsește ceva și că nu este ceva în neregulă.

Dacă ești născută în această zodie, cel mai bine este să te orientezi către un nativ din aceeași zodie ca și tine pentru că nimeni nu te va înțelege mai bine decât cineva născut în aceeași zodie ca și tine. Aveți aceeași calități și aceleași defecte și veți încerca să vă înțelegeți reciproc. Nici măcar corespondentul tău masculin nu va fi potrivit pentru tine pentru că zodia ta este unică și va scoate din sărite pe oricine, mai ales pe partenerul său de viață.

Se poate să meargă o relație și între un vărsător și un berbec, o balanță sau gemeni. Între un vărsător și un berbec va fi atracție pentru că au în comun focul și pasiunea, între vărsător și gemeni va predomina independența, iar între un vărsător și o balanță va exista multă înțelegere la un nivel înalt, încât va crede că balanța este alesul.

Nativele acestei zodii nu își găsesc perechea și din cauza firii lor independente. Le place să se distreze și iubesc diversitatea. Cu greu reușesc să stea cu un singur bărbat și atunci când se află într-o relație se simt presate și simt că se sufocă.

Astfel, zodia vărsătorului este cea mai complicată zodie, cu o personalitate unică. Acest semn zodiacal este cel mai ghinionist din tot zodiacul când vine vorba de dragoste.