Chef Florin Dumitrescu a făcut anunțul în urmă cu foarte puțin timp! ,,Mi-a căzut cerul în cap!” Ce i s-a întâmplat nu o să uite câte zile va avea…!

Celebrul bucătar, o adevărată vedetă în România, a mărturisit că a fost păcălit de către soție în momentul în care a fost obligat să facă niște analize de sânge, chiar dacă îi este foarte teamă de ace.

Tocmai de aceea partenera lui de viață a fost nevoită să îl păcălească pentru ca el să treacă pragul spitalului.

Iată cum s-a întâmplat totul, în cuvintele chef-ului:

,,Dap, imi este frica si de ace! Din cauza asta, sotia mea draga mi-a spus sa merg cu ea sa isi faca analizele dupa ce lasam copiii la gradinita. Dupa ce am ajuns la laborator si mi-a cerut buletinul mi-a cazut cerul in cap. M-am simtit ca un catel pacalit ca merge in parc si hop, bagat la veterinar la vaccinare! Bine macar ca am primit creioanele astea si mi s-a promis si o acadea”, a scris pe Facebook Florin Dumitrescu, potrivit wowbiz.ro

Florin Dumitrescu, în vârstă de 30 de ani, a povestit recent despe o dietă recomandată de un prieten care presupunea consumarea, alternativ, a doar trei alimente: în primele trei zile doar varză crudă, următoarele trei zile doar orez fiert, iar în celelalte trei zile piept de pui la grătar. Apoi, în a zecea zi, chef-ul a mâncat legume la grătar sau proaspete şi astfel, în doar o lună, a reuşit să dea jos zece kilograme.

Cu toate acestea el a ținut să sublinieze, potrivit adevărul.ro:

,,Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui“.