retete gustoase

Clinica stomatologica Life Dental Spa – un adevarat dental spa pentru pacientii care sufera de parodontoza

Clinica stomatologica Life Dental Spa – un adevarat dental spa pentru pacientii care sufera de parodontoza

Un procent ingrijorator de mare de romani sufera de boala parodontala! Denumita comun ”parodontoza”, aceasta afectiune apare la nivelul tesutului gingival, putand evolua spre pierderea dintilor atunci cand tratamentul nu este aplicat la timp si eficient! 

Loading...

Clinica stomatologica Life Dental Spa este situata in centrul capitalei, fiind un adevarat dental spa in care pacientii care sufera de parodontoza pot uita de aceasta afectiune cu ajutorul tratamentelor fara ace, fara freze si fara durere! 

Cum este posibil acest lucru? 

Tehnologia inovatoare a laserului dentar a luat amploare in ultimii ani, aducand practica stomatologica la un alt nivel. In mod normal, pacientul care sufera de boala parodontala ar fi trebuit sa urmeze un tratament costisitor, dureros si de multe ori ineficient, pentru a putea diminua efectele bolii. 

Tratamentul clasic al parodontozei include detartraje si chiuretaje subgingivale, precum si alte proceduri chirurgicale invazive si greu de suportat pentru pacienti. 

Ei bine, gratie tehnologiei de ultima generatie a laserului stomatologic, pacientii se pot bucura de tratamentul modern si holistic al parodontozei in clinica Life Dental Spa!

Cum stii ca suferi de boala parodontala? 

In general, foarte multi pacienti nici nu sunt la curent cu faptul ca sufera de parodontoza, acest lucru fiind un semnal de alarma pentru specialistii Life Dental Spa, care recomanda o vizita la cabinetul stomatologic din Bucuresti o data la 6 luni, pentru identificarea precoce a afectiunilor orale.  

Parodontoza afecteaza tesutul de sustinere al dintilor, manifestandu-se prin formarea unor pungi parodontale pline cu placa microbiana la nivelul spatiului dintre dinte si gingie. 

In mod natural, intre suprafata dentara si gingie exista un spatiu mic, unde, in lipsa unei igiene corespunzatoare, se pot acumula bacterii si resturi alimentare, ducand la aparitia de placa microbiana. Ca raspuns, gingia va incepe sa se inflameze, semn ca se instaleaza gingivita. 

Netratata, o gingivita poate evolua spre boala parodontala! Semnele gingivitei sunt reprezentate de:

 • Sangerari gingivale care apar in timpul meselor sau chiar spontan 
 • Umflarea gingiei, cu dezvoltarea unui aspect inestetic 
 • Gingia devine rosie-violacee si lucioasa 
 • Dureri gingivale resimtite in timpul meselor
 • Sensibilitate gingivala accentuata
 • Retractie gingivala, cu expunerea radacinii dentare in cavitatea orala 

 

 

Cum stii ca e timpul pentru o vizita la medicul specialist? 

In clinica stomatologica Life Dental Spa, echipa de medici profesionisti, indrumati de catre dr. Cristina Obreja, medic fondator Life Dental Spa, este inarmata cu foarte multa rabdare si caldura, in scopul de a-i oferi pacientului o experienta de 5 stele pe durata sedintelor de terapie laser. 

In cazul in care observi unul sau mai multe dintre semnele inflamatiei gingivale, inseamna ca este timpul pentru o vizita la #LifeDentist-ul specialist in parodontologie!

Retractia gingivala este semnul cel mai important de reperat in momentul in care vorbim despre parodontoza

Radacina vizibila in cavitatea orala va oferi un aspect inestetic, dar si o sensiblitate aparte. Astfel, la consumul de alimente prea reci sau fierbinti, pacientul va simti durere, deoarece cementul de la nimenul radacinii nu este la fel de rezistent precum smaltul dentar. 

Retractia gingivala este raspunsul de aparare al gingiei, ducand la aparitia pungilor parodontale si la dezvoltarea diferitelor grade de mobilitate dentara. In lipsa unui tratament, se poate ajunge chiar la pierderea dintilor, cu grave consecinte asupra calitatii vietii pacientului!

Alege tratamentul holistic pentru parodontoza in clinica stomatologica Life Dental Spa! 

Dr. Cristina Obreja a elaborat un protocol holistic, unuic in Romania, pentru a veni in ajutorul pacientilor care sufera de boala parodontala! Conform principiilor stomatologiei holistice, pacientul nu doar ca are parte de un tratament complet si minim-invaziv, dar primeste si sfaturi si recomandari cu privire la mentinerea sanatatii orale si la prevenirea recidivei bolii.  

Iata in ce consta Protocolul holistic pentru tratarea parodontozei:

 • Igienizarea profesionala cu ajutorul unui detartraj cu ultrasunete, periaj profesional si Air-Flow, pentru eliminarea depozitelor de placa microbiana si tartru dentar 

 

 • Tratament realizat cu ajutorul laserului dentar, complet lipsit de durere si minim-invaziv
 • Sterilizarea tesutului gingival si redobandirea unui aspect estetic al gingiei

 

 • Consiliere din partea #LifeDentist-ilor cu privire la imbunatatirea igienei orale: tehnica corecta de periaj, folosirea de produce de igienizare naturale, utilizarea dusului bucal 
 • Recomandari cu privire la alimentatie sanatoasa si incurajarea vizitelor periodice pentru controlul de rutina 

Alege clinica stomatologica Life Dental Spa si bucura-te de cele mai bune tratamente stomatologice pentru parodontoza!