Concurentele competiției Miss BumBum s-au luptat pentru titlul de cel mai sexy posterior! Câștigătoarea a fost încoronată și a primit titlul de femeia cu cele mai apetisante forme. Uite cum arată cel mai sexy posterior din Brazilia:

Rosie Oliveira from Amazonas reacts after winning the Miss Bumbum Brazil 2017 pageant in Sao Paulo on November 07, 2017. Fifteen candidates are competing in the annual pageant to select the Brazil's sexiest female rear end. / AFP PHOTO / NELSON ALMEIDA

A fost ales cel mai sexy posterior din Brazilia! Celebra competiție Miss BumBum a luat sfârșit, iar câștigătoarea a fost încoronată și a primit titlul de femeia cu cele mai apetisante forme din Brazilia. Norocoasa este o tânără de 28 de ani, care i-a fermecat și impresionat pe jurați și publicul care a votat-o.

Rosie Oliviera (28 de ani) a fost desemnată luni, 6 noiembrie, Miss BumBum. Ea este fericita câștigătoare a strânsei competiții care a devenit aproape o sărbătoare națională în Brazilia. Dintre cele 15 participante, posteriorul lui Rosie a fost considerat cel mai potrivit pentru marele premiu, după cum relatează The Sun.

Rosie este orginară din regiunea braziliană Amazonas și este fotomodel și reporter. În timpul competiției, ea a uimit prin faptul că s-a folosit de paradă pentru a defila fluturând un drapel al locului său natal, pentru a transmite un mesaj politic, împotriva actualului președinte al Braziliei.

 

 

Așa arată cel mai sexy posterior din Brazilia

La finalul concursului, concurenta a ținut un discurs în care și-a exprimat fericirea și mulțumirea, dar și care este cel mai mare vis al său pe viitor:

„Cel mai mare vis al meu este ca politica din Brazilia să se îmbunătățească, pentru a avea un trai pașnic și o garanție a sănătății, educației și securității. vreau să trăiesc pentru a apuca o reformă politică. Nu am copii, iar țara în care trăim, mă privează de acest vis”, a declarat ea public, atunci când a decis să participe la Miss BumBum.

Rosie a ales să intre în competiție pentru a i se deschide noi oportunități. Datorită faimei pe care o dobândește, ea poate deveni o persoană influentă și să schimbe anumite mentalități.

 

 

 

Sursa: click.ro