Corina Dănilă nu își arată deloc vârsta! S-ar putea spune că a găsit elixirul tinereții! Uite cât de mult a putut să slăbească! E uimitor…

Prezentatoarea și actrița Corina Dănilă este o figură care preferă să păstreze discreția asupra vieții sale personale. Recent a reînceput să apară la televizor în ipostaze din ce în ce mai îndrăznețe . Aprițiile sale la diverse evenimente mondene sau sociale atrag privirile celor din jur, iar Corina se bucură de complimente din partea tuturor, mai ales că a reușit să slăbească considerabil.

Corina are un look fresh și o atitudine mereu optimistă, iar în prezent se ocupă de moderarea unei emisiuni care se desfășoară la TVR. Este mama unei fiice de 13 ani, pe nume Rianna, dar nu își arată vârsta. Îmbracă rochii elegante dar simple, în același timp,și optează pentru un machiaj discret. Actrița are o siluetă demnă de invidiat chiar și de persoanele mai tinere.

Admiratorii au felicitat-o, pe pagina personală de Facebook, pentru felul în care arată și i-au cerut sfaturi privind o modalitate sănătoasă de a slăbi. ” Corina, ești foarte frumoasă”, ” Frumoasă, întinerești pe zi ce trece”, „Frumușică tare mai ești, Corinuță dragă”, sunt doar câteva dintre mesajele de apreciere pe care le-a primit Corina de la urmăritorii săi.

 

 

 

Citește și Corina Dănilă, prea grăsuță pentru sex în telenovele

 

O ţară întreagă a vizionat, cu sufletul la gură, telenovela ”Numai iubirea”. Dar dacă pe ecran toate erau perfecte, iată că în culise se petreceau tot felul de drame. Despre toate acestea a povestit scenaristul Eugen Patriche, în cartea sa,“„Două vieţi – Amintiri despre televiziune”.

În 2004, primul serial românesc “Numai iubirea” a spart audienţele, însă puţini ştiu că în timp ce Oana Zăvoranu, interpreta Andreei Damaschin, era una dintre cele mai serioase actriţe de pe platourile de filmare, protagonista Corina Dănilă era plină de fiţe şi se simţea eclipsată de Zăvo.

Scenaristul Eugen Patriche (71 de ani) a povestit în cartea sa, ”Două vieţi-Amintiri despre televiziune”, pe care o va lansa în curând, lucruri care n-au răsuflat niciodată: “Oana s-a impus ca o certitudine. Corina era angajata postului Acasă şi a insistat să joace, având rolul «fetei bune». S-a definitivat distribuţia şi rolul Corinei a suferit schimbări drastice în scenariu. Din învăţătoarea de 20 de ani neştiutoare în ale dragostei au făcut-o profă de engleză cu ceva trecut amoros! Deşi s-a achitat corect de rol şi s-a asociat la succesul imens al proiectului, Corina n-a fost niciodată mulţumită, simţindu-se eclipsată de impactul personajului Oanei”, a scris acesta.

Însă la adresa Oanei scenaristul are numai cuvinte de laudă: “Îmi amintesc de începuturi, de seriozitatea şi de maturitatea Oanei, care rezolva neaşteptat de bine scenele dificile, de respectul cu care îmi cerea «dom’ Patriche, îmi daţi voie să bag ceva texte de la mine?» şi acceptam, aşa cum îi lăsam şi pe ceilalţi. Oana a făcut rolul vieţii, a fost un atu pentru film, prestaţia ei fiind uşor ţinută în loc de interdicţia caraghioasă dată de Pepe de a nu se săruta cu alţii! După primul episod unde s-a cam giugiulit în pat cu Papi – Alexandru Papadopol -, omul a devenit deplasat de gelos (şi la ce i-a folosit?)”.

Pentru Corina Dănilă “Numai iubirea” a fost, de altfel, şi singura telenovelă în care a jucat, iar Patriche nu a fost deloc impresionat de prestaţia ei: “M-am speriat vizionând proba ei. Prezenţa sa fizică nu se potrivea deloc cu ceea ce-mi imaginam şi n-am ezitat să-mi exprim dezacordul în faţa producărilor. Necazul Corinei e că pe ecran arăta mai plinuţă decât în realitate şi nu poseda acel aer de sexualitate agresivă. Dar mie nu-mi inspira nici acel parfum de puritate şi inocenţă cu care dotasem personajul «pozitiv». Poate că sunt subiectiv, dar prestaţia ei e singura din serial care nu m-a convins, invidia profesională o împingea spre spectaculos. De fapt, a încercat să-i ţină piept Oanei la o scenă când rivalele se întâlneau în faţa biroului de arhitectură. Amândouă au ieşit din text, Corina căutând replici usturătoare, dar era pe un teren unde Oana nu poate fi bătută”, a mai scris scenaristul.

 

 

 

Sursa click.ro