Credeați ca le-ați văzut pe toate? La scurt timp de la ultima sa apariție, Ozana Barabancea ne șochează din nou! Nu se mai oprește din slăbit! Este ca trasă prin inel și aproape de nerecunoscut! Imagini incendiare!

Ozana Barabancea (48 ani), jurata emisiunii ”Te cunoscut de undeva” (Antena 1), este de nerecunoscut, după operația de micșorare a stomacului. La doar câteva luni de la intervenția chirugicală, solista cu voce de cinci stele a fost nevoită să-și schimbe întreaga garderobă.

Și-a propus să revină la silueta din adolescență și iată că visul ei prinde contur de la o zi la alta. Ozana, care în primăvară se chinuia să-și mascheze surplusul de greutate cu haine largi, arată impecabil acum, dovadă stând și fotografiile pe care și le postează pe Facebook și care îi aduc zeci de like-uri și de mesaje de încurajare, din partea fanilor.

Barabancea a reușit să scape de 30 de kilograme, iar acum jonglează cu ținutele elegante, purtând haine din chinchilla, dar și rochițe scurte, care îi pun în evidență picioarele frumoase. Artista a renunțat și la ochelarii de vedere cu ramă neagră, care îi înăspreau trăsăturile. Ea a apelat la operația de micșorare a stomacului după ce și-a dat seama că nu se poate abține de la mâncare, și că programul infernal de muncă nu îi permite să respecte o dietă de slăbit.

 

 
Sursa: click.ro