Cristiano Ronaldo a devenit tată pentru a patra oară! Este în culmea fericirii, are o familie superbă! Uite cum a susținut-o pe partenera sa de viață. Cât de emoționant…

Atacantul portughez al formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a devenit din nou tată, duminică seara. Fotbalistul mai are trei copii: un băiat de 7 ani și gemeni de patru luni și jumătate.

Partenera de viaţă a jucătorului, Georgina Rodriguez, a dat naştere, duminică, unei fetiţe care se va numi Alana Martina.

„Alana Martina s-a născut! Geo şi Alana sunt foarte bine! Suntem foarte fericiţi!”, a scris Ronaldo într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, alături de o fotografie în care apare împreună cu Georgina şi fiul său cel mare.

Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr. (7 ani) şi gemenii Eva şi Mateo (patru luni şi jumătate), născuţi de mame surogat.

 

 

 

Citește și: Râdeau colegii de el! S-a aflat porecla de la juniori a lui Cristiano Ronaldo

 

La fel ca orice copil care este trimis de părinți pentru a face fotbal de performanță, Cristiano Ronaldo a avut și el o poreclă la prima echipă de club, una pe care starul lusitan nu și-ar mai dori să o audă acum.

Ricardo Santos, fotbalist care a jucat alături de Ronaldo la formaţia portugheză CF Andorinha, în Madeira, a dezvăluit şi motivul pentru care Cristiano Ronaldo s-a ales cu această poreclă.

„Plângăciosul era porecla lui, pentru că își dorea mereu să câștige, la fel ca și astăzi. Se enerva atunci când nu primea balonul”, a spus Santos.

 

Dorinţa de victorie a lui Cristiano Ronaldo (32 de ani), dobândită încă din copilărie, l-au adus în postura de a câştiga patru Baloane de Aur, de a fi golgheterul all-time al Ligii Campionilor şi de a câştiga Campionatul European din 2016, găzduit de Franţa, cu naţionala Portugaliei.

Aceasta determinare l-a ajutat pe Cristiano Ronaldo să câștige multe trofee importante în carieră, printre care CE 2016 sau UEFA Champions League (3).

Atacantul în vârstă de 32 de ani a reuşit, după golurile marcate în minutele 36 şi 65 ale duelului cu Ungaria (3-0), să devină al patrulea fotbalist european din istorie care ajunge la un asemenea număr de goluri în tricoul primei reprezentative a ţării sale.

Doar Ferenc Puskas, cu 84 de goluri pentru Ungaria şi Spania, maghiarul Sandor Kocsis (75 de goluri) şi germanul Miroslav Klose (71 de reuşite) au mai multe reuşite, dintre europeni, decât vedeta naţionalei Portugaliei.

La nivel mondial, Cristiano Ronaldo (137 de meciuri pentru Portugalia) este al 12-lea ca număr de goluri înscrise pentru echipa naţională, la un singur gol distanţă de top 10. Lider este iranianul Ali Daei, cu 109 goluri, urmat de Puskas (84) şi japonezul Kunishige Kamamoto (80).

 

 

 

Sursa: digi24.ro