Cristina lui Guță este disperată și a ajuns de urgență la doctor. Încearcă din greu, dar nu poate? Ce s-a întâmplat între ea și Nicolae Guță de curând

După ce în iulie 2016 Cristina accepta să-i facă hatârul soțului ei și să dea naștere celui de-al 11-lea copil al său, cu o singură condiție, fidelitatea absolută din partea lui Guță, acum, la peste un an de la acel moment, se pare că acest subiect a revenit în viețile celor doi.

De curând Cristina a fost surprinsă în timpul unei vizite medicale la o clinică de specialitate, unde a făcut mai multe consultații și analize. Soția cântărețului a mers la medic singură, îmbrăcată lejer și a stat peste 15 minute în cabinetul unui medic ginecolog, după care a mers la casierie pentru a achita consultația, dar și pentru a-și mai face o altă programare ce va avea loc în zilele următoare.

Eforturile de a-i oferi artistului un moștenitor sunt surprinzătoare fiindcă de curând recunoștea în fața unei prietene, potrivit spynews.ro, că nu are de gând să facă copii cu Nicolae Guță.

Totuși, se pare că acum lucrurile s-au schimbat și a început, ca o femeie responsabilă, să viziteze medici de profil pentru a se asigura că poate duce la termen o sarcină.

Probabil că schimbarea are o legătură și cu faptul că l-a convins pe manelist să îi pună la dispoziție tot ce și-ar putea dori: toți banii, o casă nouă, lună de miere exotică, precum și alte ,,mici” fleacuri.

Sursa: spynews.ro