Cristina, tânăra care a aflat că are cancer în ziua în care a născut, a luptat până în ultima secundă. Ultimul mesaj e tulburător

Cristina Manea s-a stins miercuri, după ce tratamentul administrat de medici nu a ajutat-o. Cazul ei este unul cumplit fiindcă în ziua care trebuia să fie una dintre cele mai fericite ale vieții sale, Cristina a aflat că suferă de un tip rar de cancer.

Moartea ei a fost fulgerătoare, iar cei din jur nu își pot reveni din șoc. Și-a născut fetița perfect sănătoasă, a ținut-o în brațe pentru câteva clipe, iar peste câteva zile a murit. Cu câteva zile înainte de tragedie, fratele Cristinei a postat pe un grup dedicat Cristinei că singurul lucru pe care oamenii care o iubesc îl mai pot face pentru ea este să se roage pentru sănătatea ei.

„Bună seara! Sora mea Cristina Manea are mare nevoie de rugăciunile noastre în momentul ăsta. Azi i-au administrat şi a treia doză de vaccin, doctorii turci, iar situaţia ei nefiind foarte bună. Un miracol o poate salva… 😭😭😭 Ea se află acum sub efectul sedativelor, nu în comă aşa cum se vociferează. Vă rog să ne rugăm cu toţii pentru ea, pentru că are nevoie de o minune”, este mesajul lui Dani, fratele acesteia, pe grupul destinat ei. Mesajul a fost postat pe data de 5 ianuarie 2017, cu câteva zile înainte ca aceasta să se stingă din viaţă, potrivit spynews.ro.

Singura speranţă pentru Cristina a fost un tratament complicat şi costisitor, cu jumătate şanse de vindecare, evaluat la 70.000 de euro, bani de care familia nu dispunea în acel moment. Oamenii au aflat şi s-au mobilizat rapid pentru a o ajuta. În aproape două săptămâni au fost strânşi toţi banii, scrie adevarul.ro. Tot efortul a fost, însă, în zadar, Cristina Manea era în ultimele zile tot mai slăbită, și miercuri a pierdut lupta cu boala.

Dumnezeu să o odihnească!

Sursa: spynews.ro 

CITEȘTE ȘI: 

Nicolae Guță, mai generos ca oricând! Însărcinată, Cristina a primit o surpriză de proporții, și-a văzut visul cu ochii! La așa ceva nu se aștepta nimeni…

Fericire mare în familia lui Nicolae Guță, cântărețul este acum în culmea fericirii deoarece frumoasa lui soție îi poartă copilul în pântece, tocmai de aceea manelistul a devenit foarte atent la ce își dorește partenera de viață și i-a făcut o surpriză pe care nu o va uita prea ușor.

Ce s-a întâmplat? Nicolae Guță a aflat că dacă totul evoluează bine, la jumătatea anului 2018 va deveni din nou tată. Se pare că bucuria artistului a fost dincolo de cuvinte, cântărețul a ales să și-o exprime printr-o achiziție scumpă: i-a cumpărat frumoasei blonde cu care se iubește o mașină în valoare de 50.000 de euro. Dar asta nu e tot, pe scaunul șoferului a așezat artistic un buchet uriaș de trandafiri. În plus, se pare că zilele trecute a intrat în casă și fără un cuvânt i-a pus cheile mașinii în mână.

Surse apropiate celor doi spun că Guță ar fi convins-o să îi facă un copil: „Deja se vede puțin burtica. Cristina este bucuroasă că a reușit să rămână însărcinată, a făcut niște tratamente, iar Guță pare să fie într-o dispoziție atât de bună cum nu a mai fost vreodată”.

Apropiații mai spun și că Nicolae Guță a fost aproape în prag de divorț, fiind foarte supărat că soția refuză să-i facă un copil din cauza siluetei, pe care și-ar fi stricat-o cu o sarcină.

Sursa: spynews.ro