Cruduța a dat fuguța! Asistenta TV Daniela Crudu a fost prinsă de polițiști circulând neregulamentar! De necrezut cu ce viteza a putut să meargă! Uite ce au făcut polițiștii după ce au prins-o. O să rămâi mască…

Începutul de săptămână nu a fost tocmai de bun augur pentru Cruduța! Asistenta TV Daniela Crudu a fost prinsă de polițiști circulând cu 197 km/h. Farmecul ei n-a ajutat-o să scape nici de amendă, nici de suspendarea permisului de conducere.

Întâmplarea s-a petrecut în urmă cu câteva ore pe A1, Râmnicu Vâlcea-Deva. Diva care este o prezență nelipsită din show-urile TV a apăsat pedala de accelerație a bolidului său, un BMW seria 5, fiind depistată cu aparatul radar circulând cu 197 km/h.

 

A primit amendă de 1305 lei și va fi pieton 90 de zile

Trasă pe dreapta de agenți, Cruduța nu a putut nega evidențele și a înmânat, fără să stea prea mult la vorbă, documentele polițiștilor. Agenții de la ”Rutieră” i-au dat la schimb un proces-verbal pe care era trecută amenda de 1305 lei. În plus, pentru că a depășit cu mult viteza legală, Daniela Crudu va fi pieton pentru 90 de zile. Astfel, autoturismul de zeci de mii de euro va fi condus de iubit sau își va angaja un șofer personal.

 

 

Citește și: Daniela Crudu, apariție-șoc! Vedeta s-a transformat, iar prietenii nu o mai recunosc – Galerie Foto incredibilă

Daniela Crudu este una dintre cele mai iubite vedete de la noi datorită caracterului ei vesel mereu și nu în ultimul rând pentru formele sale de invidiat.

Dar, în ultima vreme prietenii Danielei Crudu au observat că fizionomia ei s-a schimbat radicat și a făcut-o de nerecunoscut cauza operațiilor estetice.

Operaţiile estetice pe care şi le-a făcut aproape că i-au schimbat fizionomia, scrie A1.ro. Sprâncene tatuate, faţete, buze… toate au fost modificate, spre nedumerirea fanilor, care au impresia că „noua Daniela” nu mai seamănă cu cea pe care o ştiau.

Daniela Crudu, devenită vedetă matinalului de la Antena 1, şi-a început carieră că animatoare în cluburile de noapte. A urmat apoi o şcoală de manechine şi fotomodele. Norocul însă i-a surâs când a fost remarcată de prinţul Andrei Raţiu.

Daniela a dansat atât în cluburile din România, cât şi în străinătate, ea a fost plecată de mai multe ori cu contract de animatoare în Liban. Punctele de ratînd pe care Daniela le aduce emisiunii sunt cu mult mai multe decât cele înregistrate de brunetă Mantea.

Apariţia incendiară a bruneţei din revista destinată bărbaţilor, Playboy, i-a adus şi mai multă popularitate ajungând să prezinte lenjerie pentru brand-uri cunoscute. Pe lângă postul de asistenţă la „Neaţa cu Răzvan şi Dani” mai defilează şi că model pentru diferiţi designeri români.

 

 

 
Sursa: libertatea.ro, evz.ro