Cu câțiva ani în urmă furau inimile tuturor femeilor ce îi urmăreau din fața televizoarelor. Acum s-au făcut băieți de casă! Imagini inedite cu Dan Bordeianu, Denis Ştefan, Alexandru Papadopol, Radu Vâlcan, Vladimir Drăghia și copiii lor

Dan Bordeianu, Denis Ştefan, Alexandru Papadopol, Radu Vâlcan şi Vladimir Drăghia, pe care i-ați văzut în telenovele celebre, au renunțat la statutul de burlaci, devenind familiști convinși. Click! vă prezintă fotografii de familie, în care actorii, cândva mari crai, zâmbesc alături de drăgălașii lor copii, dar și de frumoasele lor neveste.

În 2004, în prima telenovelă românească, “Numai iubirea”, unul dintre rolurile principale era interpretat de Dan Bordeianu (42 de ani). A bifat o relație cu colega Adela Popescu, apoi cei doi au mai jucat împreună în “Lacrimi de iubire” şi în “Iubirea ca în filme”. După încheierea colaborării cu postul Acasă TV, actorul şi-a continuat cariera la ”Teatrul Nottara”, dar a făcut parte și din distribuția unor filme. În 2015 a renunțat la burlăcie, aleasa inimii lui fiind Teodora. Cei doi au devenit părinţii unei fetițe drăgălașe și nu-și mai încap în piele de bucurie.

Tot în aceeaşi producţie, un rol important l-a avut şi Alexandru Papadopol (42 de ani). Deşi a jucat cu Ioana Ginghină în serialul “Numai iubirea”, celor doi li s-au aprins călcâiele unul după celălalt pe platourile de filmare pentru “Daria, iubirea mea”. În 2007 au făcut nunta, iar apoi au devenit părinţii unei fetiţe, Ruxandra, care anul acesta va împlini 10 ani.

După ce a jucat în serialul “În Familie”, actorul Denis Ştefan (41 de ani) a mai prins un rol principal în “Inimă de ţigan”, devenind peste noapte faimos. L-ați mai văzut în “Regina”, “Iubirea şi Onoare” sau “Aniela”, iar acum aşteaptă alte oferte. După ce a trecut printr-un divorţ, actorul s-a căsătorit cu bebeluşa Cristina de la “Cronica cârcotaşilor” (PRIMA TV), şi au împreună o fetiţă, Delia Maria, în vârstă de patru ani.

Radu Vâlcan (40 de ani) a debutat ca manechin şi a fost prezentator de ştiri la Prima TV, după care a fost cooptat la Acasă TV. Deşi a fost un cuceritor, ba chiar a bifat o căsătorie, iată că cea care l-a cumințit a fost Adela Popescu. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei “Iubire şi onoare”, în 2011, iar nunta a avut loc patru ani mai târziu, în 2015. Un an mai târziu, ei au devenit părinţii lui Alexandru. Acum ambii actori lucrează în televiziune, însă la posturi tv concurente, PRO TV, respectiv Antena 1, fiind solicitați și în reclame, la șampon și la balsam de rufe.

Vladimir Drăghia (31 de ani) a debutat în televiziune în 2009, în “Vocea inimii”, însă a dat lovitura în 2010, când a jucat rolul de seducător în telenovela “Narcisa sălbatică” (Antena 1), în care a filmat și scene de sex. Deşi i s-au pus în cârcă multe aventuri, Drăghia şi-a protejat viaţa particulară. A jucat în seriale, a apărut în nenumărate reality show-uri, ”Sunt vedetă, scoate-mă de aici!”, ”Șerifi de România”, iar acum se luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro, la ”Exatlon” (Kanal D). Iată însă că, în vara anului trecut, el a devenit tatăl unei fetițe. Drăghia are o relație cu Alice, care deține un magazin virtual cu haine pentru copii.

 

Sursa: click.ro