Cu ce să-ți dai pe piele când te vopsești acasă: Nu o să-ți mai rămână nicio urmă de vopsea pe frunte sau gât:

Sigur ai încercat o mulțime de produse pentru frumusețe, dar sigur nu ai încercat vaselina. Îniante să spui că e imposibil, vezi ce poți face cu acest produs ieftin si la îndemână.

Înlătură lipiciul de gene
Genele false îți dau un aer de divă, dar știm cât de greu este să le scoți, după o noapte albă. În plus, îți pot irita pielea delicată din jurul ochilor. Înainte să le dezlipești, aplică un pic de vaselina pe pleoapă, folosind o dischetă demachiantă, apoi așteaptă câteva minute și scoate-ți genele false.

Calmează iritațiile urechii
Dacă nu porți cercei de obicei ori nu alegi întotdeauna materiale prețioase, te pot alege cu iritații ale urechii. Pentru a preveni această situație, aplică vaselină pe lobul urechii, îți va fi mai ușor să suporți cerceii.

Evidențiază pomeții
Există numeroase produse care îți luminează fața, dar niciuna nu este atât de ieftină ca vaselina. Poți să aplici un pic în zona pomeților, pentru a le da un pic de strălucire.

Tratează călcâiele crăpate
Călcâiele crăpate nu sunt deloc estetice! Dacă vre să scapi de această problemă, pur și simplu dă-le cu vaselină înainte de culcare. Pune-ți, apoi, șosete în picioare, iar dimineață vei avea piele moale și catifelată.

Înlocuiește cu succes mascara
Dacă ți se pare că mascara îți încarcă genele, o poți înlocui cu vaselină. Aplic-o pe gene și vor părea mai lungi și mai voluminoase. În plus, cresc mai repede, potrivit allure.com.

Calmează iritația nasului
Când ești răcită sau ai alergii, pielea de pe nas se irită. Poți preveni asta folosind vaselină. Îți va hidrata nările și vei scăpa de disconfort.

Fixează sprâncenele
Dacă aplici vaselină peste sprâncene, vor rămâne frumos așezate. Pur și simplu înmoaie-ți degetele în vaselină, aplică pe sprâncene și ești gata.

Protejează pielea când te vopsești
Dacă te vopsești acasă, cel mai sigur este să aplici un pic de vaselină pe frunte în în zonele pe care le-ai putea atinge cu vopsea. Vei evita, astfel, să te pătezi.

Perfectă pentru produse de îngrijire naturale
Poți folosi vaselina pentru a-ți face acasă produse de îngrijire corporală. Amestecă un vârf de linguriță de vaselină cu zahăr, până când obții o pastă, și folosește rezultatul ca scrub pentru corp.

Dă strălucire picioarelor
Dacă vrei ca picioarele tale să strălucească, folosește vaselină! Pielea ta va părea fină și catifelată!

Îngrijește unghiile
Poți avea degete mult mai frumoase dacă aplici vaselină în zona din jurul unghiilor. Vei preveni, astfel, uscarea cuticulelor.

Maschează vârfurile uscate
Dacă ai vârfurile uscate și despicate, hidratează-le cu un pic de vaselină. Ai grijă, însă, să nu folosești foarte multă și să nu atingi scalpul, pentru că părul tău va deveni foarte gras.