Cu sufletul făcut bucăți, Monica Gabor a făcut anunțul dureros. Au apărut și imaginile la care mama Irinei se va uita cu ochii în lacrimi

Monica Gabor și-a luat rămas bun de la fiica ei și a lui irinel Columbeanu. După vacanța de iarnă pe care a petrecut-o în America, irina se întoarce în România. Monica Gabor a avut parte de clipe de neuitat alături de fiica ei și a omului de afaceri Irinel Columbeanu. Irina a petrecut vacanță de iarnă în America, alături de mama sa și de iubitul acesteia, Mr. Pink, care locuiesc într-o superbă vilă.

Printre multele lucruri pe care le-a făcut în America, irina Columbeanu l-a cunoscut și pe fratele ei vitreg, unul dintre copiii omului de afaceri chinez Mr. Pink, care se iubește cu mama sa. Acum, Irina Columbeanu se întoarce în Romțnia, iar mama sa și-a luat la revedere de la ea și printr-un mesaj postat pe contul său de pe o rețea de socializare. Tot acolo, Monica gabor a făcut public și ultimul filmuleț pe care l-a înregistrat alături de fiica sa peste Ocean.

La revedere, frumoasa mea!?‍? Să ne revedem cu bine cât mai curând! Chiar dacă distanţa ne desparte, suntem aproape una de alta cu inima”, este mesajul transmis de Monica Gabor pentru fiica ei, care a plecat din America.

Citește și: Alina Eremia a primit un mesaj din partea Thaliei! E incredibil ce i-a transmis celebra cântăreață și actriță: „Fata din România care…”

 

Alina Eremia, puțin mai celebră pe plan internațional astăzi, datorită nimeni alteia decât Thaliei, celebra cântăreață de muzică latină. Talentul Alinei a ajuns acum și în Mexic, după ce Thalia a postat recent pe contul său de Instagram un filmuleț în care în mulțumește Alinei Eremia pentru a cântat piesa „Equivocada”, o piesă mai veche a Thaliei.

Se pare că thalia a rămas atât de plăcut surprinsă de talentul muzical al româncei noastre, dar și de modul în care i-a interpretat piesa, încât a ținut neapărat ca, în semn de mulțumire să posteze un filmuleț cu mesajul următor: „Fata din România, cântând Equivocada. Cu dragoste, din România. Îţi multumesc pentru că mi-ai cântat piesa în spaniolă.”

Remarcabil și puțin ciudat este faptul că Alina Eremia a interpretat piesa Thaliei în urmă cu 7 ani, în 2011, moment în care era protagonistă în serialul „Pariu cu viața”.

„Mă bucur că Thalia a apreciat momentul, şi modul în care am cântata piesa ei, Equivocada. Chiar dacă au trecut aproximativ 7 ani de când am interpretat piesa, nu am uitat-o nici până în ziua de astăzi. Întotdeauna am apreciat-o pe Thalia ca şi cântăreaţă, dar şi ca actriţă. Într-adevar am fost plăcut surprinsă să revad momentul pe profilul ei de Instagram, a răspuns Alina Eremia.

 

 

Sursa: cancan.ro, libertatea.ro