retete gustoase

Culiță Sterp a cerut-o pe Carmen de la Sălciua de soție de față cu 300 de oameni! Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți:

Culiță Sterp a cerut-o pe Carmen de la Sălciua de soție de față cu 300 de oameni! Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți:

Culiță Sterp a povestit, în urmă cu ceva timp, cum a cerut-o de soție pe Carmen de la Sălciua. Momentul a fost unul cu adevărat emoționant pentru cei doi artiști.

Loading...

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua formează unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Împăcarea lor a ajuns în primele pagini ale presei și i-a încântat pe fanii care le fac urări necontentit.

Recent, pe o pagină dedicată lui Carmen de la Sălciua și fostului ei soț, Culiță Sterp, au apărut imagini de la unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor de cuplu, momentul în care cântărețul a cerut-o de soție pe frumoasa brunetă.

Cum a cerut-o Culiță Sterp de soție pe Carmen de la Sălciua
„Pe 14 Februarie eram la un eveniment în Arad, aveam deja 4 luni împreună dar ne simteam ca şi cum ne cunoşteam de 4 ani, de la început am fost foarte deschişi unul cu altul, am pornit fără secrete, ştiind tot unul despre altul, fapt pentru care m-am gândit că de ziua îndrăgostiţilor nu putea fi cadou mai frumos decât să o cer de nevastă. Asta am şi făcut, cu o zi înainte i-am luat de acasă un inel ca sa am măsura şi i-am luat inelul de logodnă am intrat pe uşă cu microfonul in mână, cu un buchet de flori, cu inelul în buzunar şi cu un miliard de emoţii… emoţii ce au luat-o şi pe ea imediat când m-a văzut, şi-a dat seama ce vreau să fac. Am cerut-o, a spus da, a fost ceva unic, toată lumea ne aplauda, unii plângeau, alţii trăiau cu noi emoţiile, erau vreo 300 de oameni acolo”, povestea Culiță Sterp în urmă cu ceva timp.