Cum a ajuns Vântur regină la Bollywood: declaraţii fără perdea! Viaţa ei în “exil” pare din ce în ce mai minunată pentru ea! Iată ce a povestit:

În 2014 îşi făcea debutul ca artist în India, în filmul “O’Teri”, iar azi abia mai face faţă proiectelor pe care le are acolo: modă, reclame, muzică, televiziune. Mai mult, Iulia Vântur (37 de ani) le-a cucerit şi pe rudele iubitului ei, actorul Salman Khan (52 de ani), aşa că viaţa în “exil” pare din ce în ce mai minunată.

Într-un interviu recent, Iulia a vorbit despre viața ei în India și despre celebritatea dobândită acolo. Întrebată la ce emisiuni a fost invitată în ultima vreme, Iulia a răspuns că emisiunea “TheVoice Kids” şi în “The Raising Star” au fost unele dintre ele.

A fost incitant, pentru că în emisiunile respective se vorbeste doar hindi. Am cântat, ne-am distrat, am interacţionat şi “jurizat” concurenţii. Mă bucur că piesa noastră, “Harjai”, este difuzată foarte des pe TV, radio, sunt recunoscătoare pentru asta.”

Iulia a vorbit de asemenea și despre proiectele sale: „Am primit şi oferte pentru filme, însă acum vreau să mă focusez pe muzică. Nu am avut ambiţii să-mi fac o carieră la Bollywood, am trecut de acea etapă în viaţă, în care am avut ceva de demonstrat mie şi celor din jur. Ştiu care-mi sunt capacităţile şi ştiu că dacă îmi doresc cu adevărat ceva, reuşesc. Tot ce fac acum fac pentru că îmi place şi pentru că am realizat că am primit cu adevărat un dar, pe care ar fi păcat să-l irosesc (n.r. vocea).

Iubesc ceea ce fac. Întotdeauna mi-a plăcut să cânt, însă acum învăţ muzica şi, pe măsură ce o descopăr, îmi place şi mai mult. Mă bucur din suflet de fiecare oră petrecută în studio, compunând sau doar cântând cu compozitorii, cântăreţii de aici.”

În ceea ce îi privește pe foștii ei colegi din România, vedeta a spus următoarele:

„Mult succes colegilor mei de la „Ferma vedetelor”, sunt cu sufletul lângă ei. Ţinem legătura oricum. Am avut o relaţie foarte bună cu echipa “Fermei”, avem multe amintiri. E un proiect din care am învăţat multe, mi-a plăcut şi mă bucur că acum Monica va trăi această experienţă.”

Iulia Vantur, Bollywood, cariera, India, Salman Khan, proiecte, Ferma vedetelor

Iulia Vantur, Bollywood, cariera, India, Salman Khan, proiecte, Ferma vedetelor

Iulia Vantur, Bollywood, cariera, India, Salman Khan, proiecte, Ferma vedetelor

Sursa: click.ro

 

 

CITEȘTE ȘI: 

Anda Adam, mai slabă ca oricând. A dat jos aproape 10 kilograme! Asta e dieta cu care a slăbit rapid într-o singură lună!

În ciuda faptului că Anda Adam a născut recent, ea este deja una dintre cele mai sexy mămici din showbiz, reușind mereu să facă senzație. În plus, cântăreața a dezvăluit și care este dieta minune pe care a folosit-o pentru a reveni la silueta de invidiat cu care ne-a obișnuit.

Frumoasa și talentata cântăreață a mărturisit că dieta i-a fost recomandată de o prietenă bună, și că este foarte eficientă: a slăbit 6 kilograme într-o singură lună, însă principiul pe care se bazează cura de slăbire este simplu și se bazează pe renunțarea la două ingrediente: sarea și zahărul.

Anda Adam a mai precizat și că această dietă te poate ajuta să pierzi chiar și 14 kilograme în doar două luni, dacă renunți complet la sare și la zahăr. Cântăreața a mai mărturisit și că pe parcursul acestei diete, timp de o lună a mâncat absolut orice, mai puţin cele două ingrediente interzise şi a reuşit să dea jos 6 kilograme. Se pare că dieta minune i s-a potrivit ca o mănușă vedetei, care a ajuns astfel să aibă nişte forme apetisante.