retete gustoase

Cum a reacționat Laura, soția lui Cristi, atunci când a fost anunțată că proaspătul său soț a murit la o zi după nunt! Nașul mirilor i-a dat vestea: ”Era la mine acasă și…”

Cum a reacționat Laura, soția lui Cristi, atunci când a fost anunțată că proaspătul său soț a murit la o zi după nunt! Nașul mirilor i-a dat vestea: ”Era la mine acasă și…”

Laura a aflat la doar puține ore după ce a devenit mireasă că soțul ei a murit. Tânăra se afla la casa nașilor, de acolo de unde a plecat soțul ei într-o plimbare cu mașinii alături de câțiva băieți. Cristi a decedat pe loc în urma unui accident provocat aproape de casa părinților.

Loading...

Laura și Cristi erau cei mai fericiți, însă din păcate la doar o zi de la nunta povestea lor s-a terminat tragic, asta după ce mirele a murit într-un accident rutier.

Cum a reacționat soția lui Cristi, Laura, atunci când a aflat că soțul i-a murit

Nașul celor doi a povestit la Acces Direct că mirii se aflau în vizită la ei, iar la un moment dat finul său a decis alături de câțiva prieteni să meargă la o plimbare cu mașina, dar și să-și viziteze părinții.

Soția a rămas acasă la nași, însă peste doar puțin timp a aflat vestea că partenerul ei a decedat într-un teribil accident provocat de către cumnatul său, iubitul surorii sale.

”Cumnatul lui a venit la mine și mi-a zis hai că a murit finu. Mireasa era la mine în casă, băiatul nu a știut că mireasa e la mine în casă și doarme. Mireasa a auzit și a ieșit afară și a căzut. Eram toți acolo acolo”, a spus nașul mirilor.

Nașul a mai precizat că înainte de a se urca în mașină, Cristi i-a spus soției sale că ea va rămâne acasă la nași și că nu trebuie să meargă cu ei ca oricum e obosită după nuntă. Ea s-a pus să se odihnească în pat, însă nu s-a gândit niciodată că va fi ultima oară când îl va vedea pe proaspătul ei soț.

În urma impactului a murit și cumnatul nașului, fratele soției sale, asta deoarece se afla în aceeași mașină în momentul tragediei.