Cum fac amor arabii! O femeie expert din Egipt face dezvăluiri incredibile, este singura femeie musulmană care a avut curajul să spună totul pentru prima dată!

Heba Kotb a devenit foarte cunoscută după ce a început să dea sfaturi referitoare la viața intimă în timpul emisiunilor televizate, în direct, chiar dacă în lumea arabă amorul este un subiect tabu, despre care foarte puțini au curajul să vorbească atât de liber.

Se pare că Heba își bazează teoriile pe Coran, cartea sfântă a musulmanilor, care conține indicații precise legate de practicile intime. Tot ea încearcă să explice ce este permis și ce este păcat (,,haram”) în patul unui arab.

Iată câteva dintre sfaturile lui Heba, potrivit realitatea.net:

Orice relaţii intime nu pot avea loc decât între persoane căsătorite.

,,Amorul” oral este „acceptabil” şi la femei şi la bărbaţi, însă cel anal este mare păcat.

„Haram”, păcat mortal, este şi homosexualitatea.

Autosatisfacerea este permisă, atât timp cât nu afectează relaţiile din cuplu.

Filmele pentru adulți sunt un păcat şi specialista îi sfătuieşte pe cei care o ascultă să nu se filmeze făcând amor.

În Coran se mai spune că satisfacerea intimă, în pat, a femeii este fundamentală şi trebuie să fie o prioritate în mariaj.

Bărbatul nu poate să lase să treacă prea mult timp fără să facă amor cu soţia sa, pentru că şi cantitatea este foarte importantă în religia islamică, nu doar calitatea.

Preludiul este şi el prevăzut de religia musulmană, relaţiile amoroase trebuind să includă şi mângâieri şi alintări.

Specialista Kotb consideră că păstrarea virginităţii până la căsătorie garantează fericirea perechii şi dă multe sfaturi legate de noaptea nunţii. În principal, nu trebuie să mănânci mult şi să rămâi calm/ă.

Heba Kotb este singură femeie musulmană care a îndrăznit să vorbească despre relații intime în mod liber şi în public.

Sursa: realitatea.net

CITEȘTE ȘI: 

Cum sunt invatate femeile musulmane sa faca amor? Cand intra in pat cu sotul, trebuie neaparat sa faca asta! Mărturisirile care șochează lumea:

O femeie musulmana a scris un ghid despre un subiect tabu, care ofera femeilor sfaturi despre cum sa aiba parte de relatii intime grozave.

Autoarea, al carei alias este Umm Muladhat, a ales sa ramana anonima, si a declarat pentru The Guardian ca ideea cartii a venit dupa ce o prietena i-a povestit despre viata sexuala dezastruoasa, scrie TimesofIsrael.

„Am vazut ca femeile musulmane se casatoresc fara niciun fel de apetit spre a invata lucruri despre sex. Cuplurile stiu lucrurile de baza, dar sunt multe lucruri pe care nu le incearca in pat. In literatura islamica, aceste lucruri nu exista”

Mesajul de baza al cartii este unul clar: femeile musulmane au voie si ar trebui sa se bucure de o viata sexuala, ba mai mult, trebuie sa preia conducerea la acest capitol, in viata de cuplu.

„Initial, am crezut ca numele meu real va aduce credibilitate, dar e un subiect sensibil. Fie ca vorbim despre etnicitate, statut socioeconomic, sau religiozitate, oameni care vor sa atace aceasta carte o vor face tintind direct autorul. Separandu-mi identitatea reala de carte, oamenii sunt fortati sa faca fata continutului”

Autoarea spune ca primit multe reactii pozitive, dar si multe critici.

„Am primit zeci de emailuri de la barbati care imi spun sa scriu o carte care sa ii invete cum sa isi satisfaca partenera in pat. Iau asta in consiedrare si planuiesc sa scriu o continuare, daca aceasta carte are succes”.