retete gustoase

Cum l-a hrănit Anna Lesko pe Smiley și ce mesaj i-a trimis, apoi, Ginei Pistol

Cum l-a hrănit Anna Lesko pe Smiley și ce mesaj i-a trimis, apoi, Ginei Pistol

 

Loading...

Smiley a fost unul dintre invitații lui Cove și ai Lorei, la emisiunea Vorbește Lumea, de pe Pro TV. Iar iubitul Ginei Pistol a povestit multe despre inedita postură, aceea de tătic de mai bine de două luni și jumătate. Avea s-o întâlnească acolo și pe Anna Lesko, iar artista l-a hrănit pe Smiley, că tocmai terminase de pregătit șnițel de curcan.

Anna Lesko nici că l-a ”slăbit” pe Smiley atunci când a dat cu ochii de el și, dacă tocmai pregătise șnițelul din curcan, i-a dat și să guste cântărețului. Care a apreciat imediat felul în care Anna a gătit. De altfel, cântăreața transformată în bucătăreasă pe timpul emisiunii Vorbește Lumea avea să-i spună lui Smiley că în cuptor se află un preparat din carne de porc și l-a întrebat dacă-i place.

Pe contul ei de Instagram, Anna avea să posteze un clip din timpul emisiunii și a etichetat-o și Gina Pistol (40 de ani). „Gina, l-am hrănit, nu mai face de mâncare”, a scris Anna Lesko pe Instagram. Cum a reacționat iubita lui Smiley? „Ce bine! Acasă avem doar lapte. Mulțumesc, Anna!”, a fost replica prezentatoarei de la ”Chefi la cuțite”.