Cum să cheltui mai puțini bani pe haine iarna aceasta?

Anotimpul rece ne îndeamnă la cunoscuta schimbare a garderobei. Cizmele, jachetele sunt mult mai costisitoare decât sandalele și maiourile pe care le achiziționai vara, astfel că probabil deja ți s-a făcut teamă de sumele frumușele pe care te gândești că va trebui să le scoți din buzunar. Acest lucru nu se aplică însă dacă vei gestiona situația ținând cont de câteva principii simple, astfel încât să faci economii mai mari iarna aceasta.

Haine ieftine purtate o singură dată

Ți s-a întâmplat să primești vreodată de la o prietenă o piesă vestimentară de calitate, probabil chiar un articol de brand pe care ea nu îl mai purta pentru că nu îi mai venea bine? Pe tine te-a făcut fericită și l-ai purtat mai mereu. Ei bine, ce ai zice să îți faci astfel de bucurii? Nu trebuie să apelezi la vreo prietenă, ci la un magazin de haine second-hand. Nu te grăbi să aplici cunoscutele prejudecăți. Găsești haine ieftine de calitate, haine purtate o singură dată sau chiar noi, cu etichetă. Găsești haine de la brandurile tale preferate, Zara, H&M, Mango pe care o fată asemeni prietenei tale le-a purtat prea puțin. Achiziționează-ți așadar hainele de iarnă de care ai nevoie făra să investești sume colosale. Vei fi plăcut surprinsă să vezi ce economie vei face. Alege un magazin cu haine second-hand online, iar shoppingul tău va fi confortabil și plăcut.

Outfituri în care să incluzi piese vestimentare de vară

Nu te grăbi să împachetezi garderoba de vară, îți este de un real folos chiar dacă vremea rece a luat avânt. Datorită colanților sau a dresurilor groase, rochițele și fustele tale pot fi în continuare scoase afară. De data aceasta le vei purta cu un cardigan și cizme lungi sau botine. Blugii scurți din vară ține-i și pe ei aproape pentru ieșirile din club cu fetele. O pereche groasă de dresuri negre, opace, îi vor face ușor de purtat. În ținutele tale casual vor intra foarte ușor și tricourile purtate cu un hanorac, blazer sau cardigan.

Accesoriile reprezintă un ajutor

Colanții și o curea pot face minuni în garderoba de iarnă a unei femei. Datorită unei jachete ușor mai lungi, poți purta lejer fuste și rochii, în plus îți vei pune în valoare latura feminină. De asemenea, o eșarfă poate să ofere unei ținute simple, pata de culoare de care este nevoie. Decât să investești într-o bluză nouă, ia-ți o eșarfă.

Așadar, dresurile groase, colanții să nu lipsească din garderobă. Astfel, îți va fi ușor să jonglezi cu piesele tale vestimentare pentru noi și noi outfituri. De asemenea, un fular gros și lung de lână, alături chiar și de o pălarie sau caciulă și o geantă în culori închise, vor face ca tu să ai o vestimentație de iarnă admirabilă, fară să fi cheltuit toate economiile.