Cum trăiesc copiii celor mai bogați oameni din lume? Mese făcute din bani, grămezi de dolari, mașini luxoase. Și-au făcut un cont unde scot ochii tuturor cu bogăția în care se lăfăie. Imaginile aici

Ai văzut vreodată o masă făcută din bani?

Ai văzut vreodată oameni pe rețelele sociale și te-ai gândit că ai vrea să faci schimb de vieți cu ei? Cam așa se simt mai toți cei care au fost martori ai stilului de viață al ,,Copiilor bogați din Tirana” pe Instagram. Cine sunt ei, mai exact?

Se pare că sunt copiii bogați și privilegiați ai oamenilor de afaceri din Albania. Acești puști răsfățați au găsit metode foarte creative de a-și etala bogăția. Ei pun poze pe Instagram capabile să stârnească invidia oricui. Unii apar cu bijuteriile lor extrem de scumpe și cu grămezi enorme de bani gheață.

Cele mai populare imagini rămân însă cele în care acești copii pozează în sau lângă mașini de lux personalizate. Între timp contul de Instagram al ,,Copiilor bogați din Tirana” are 16.000 de urmăritori, iar motto-ul lor este: ,,Îi urmărim pe cei mai bogați”.

Dar aceștia nu sunt primii care au făcut asta, Copiii bogați din Grecia fac același lucru.

Iată câteva imagini: