Cuplu bombă! Deja are un nou iubit!? Cine e bărbatul care o ține de mână

Maria Constantin pare să fi trecut peste episodul traumatic al divoțului de Marcel Toader care a declanșat scandal după scandal. În prezent se pare că Maria Constantin și-a găsit liniște, și un posibil nou iubit, după acea perioadă extrem de agitată și stresantă din viața sa.

Recent cântăreața a fost fotografiată în ipostaze tandre, chiar ea a publicat o imagine pe un cont de socializare, imgine care a ridicat imediat semne de întrebare. Cine este bărbatul misterios care o ţine de mână? Noul ei iubit? Acestea au fost întrebările fanilor.

Maria Constantin pare că şi-a întâlnit deja sufletul pereche, după despărţirea de Marcel Toader. Relaţia lor s-a terminat cu scandal şi cu spălarea rufelor în public. Dar toată această perioadă agitată din viaţa sa a trecut, iar cum artista se bucură de… O posibilă nouă relaţie?

Cert este că Maria Constantin a făcut publică o imagine în care este ținută de mână de un bărbat, însă acesta a păstrat misterul și nu și-a arătat chipul. „Să fie verde, aşa cum mi-a recomandat astrologul”, a scris Maria Constantin la descrierea fotografiei. Aceasta se uită lung la cameră şi zâmbeşte discret, fiiind îmbrăcată într-o rochie lungă, albă, potrivit spynews.ro.

Desigur că fotografia a stârnit curiozitatea tuturor prietenilor virtuali ai artistei, toți doresc să afle cine este cel care o ține de mână.

Important de adăugat este și faptul că artista îi cere acum despăgubiri lui Marcel Toader. „Timp de patru luni Maria a fost bombardată la un post tv cu injurii şi jigniri de către Marcel Toader, dar şi de alte persoane. Din păcate, acest scandal i-a provocat multă suferinţă şi i-a afectat imaginea pe ambele planuri, şi pe cel personal, dar şi pe cel profesional. Mama Mariei putea să moară. Starea ei de sănătate s-a agravat în acest timp. Ne vom prezenta cu dovezi şi martori”, au mai spus surse de încredere din anturajul Mariei, pentru click.ro. Cântăreaţa de muzică populară are încredere că va reuşi şi de această dată, şi se bucură că a câştigat prima bătălie cu fostul soţ, potrivit aceleiași surse. În plus, a solicitat şi jumătate din câştigurile încasate de el la televiziune, pentru a o defăima, aproximate la 65.000 de euro.

Surse: click.ro, spynews.ro

CITEȘTE ȘI:

Și-a încuiat capul într-o cușcă rotundă, apoi a dat cheia soției dintr-un motiv tulburător. Acum nu poate trăi fără ea, și-o dă jos doar când mănâncă. E dureros ce a făcut omul timp de 20 de ani

Orice persoană cunoaște pericolele fumatului, însă în ciuda avertismentelor constante care apar chiar și pe pachetul de țigări, oamenii continuă să fumeze din cauza mai multor motive, însă principalul este dependența. Oamenii fumează de decenii și a devenit o parte a vieții multora. Pe lângă faptul că dăunează sănătății, e și costisitor, în cele din urmă fumatul te lasă bolnav și falit – însă numai fumătorii înțeleg cât e de greu să te lași.

Aflat în situația de a dori să se lase de fumat, un bărbat din Turcia și-a închis capul într-o cușcă și a dat cheia soției sale. Se pare că acea cușcă din jurul capului îl împiedică să mai fumeze, iar soția sa i-o dă jos doar când trebuie să mănânce, după care și-o pune la loc. Ibrahim Yucel a dorit să își țină promisiunile făcute familiei atât de mult, încât a inventat el însuși un aparat aproape medieval care nu-i permite să mai fumeze.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani spune că a fumat două pachete de țigări pe zi timp de peste 20 de ani, dar a decis să se lase după ce tatăl lui a murit de cancer la plămâni. A încercat pe toate căile, dar nu a reușit. Soția lui spune că la început era jenată și rușinată de idee, dar că acum îl sprijină pentru că a văzut că soțul ei e foarte serios în ceea ce privește abandonul tutunului.

Yucel poate respira și poate vedea, dar nu își poate apropia mâinile de cap, în plus, printre crăpături, poate sorbi apă cu paiul.

Iată mai multe imagini din viața acestui om care a găsit o soluție unică pentru problema sa: