Dacia rupe „gura” Americii! Cum arată Dacia Muscle car, modelul Dacia care concurează cu cele mai scumpe mașini de lux din afară! Avem imagini în premieră, Galerie Foto

Dacia este cel mai important brand românesc din industria auto, având o istorie bogată în spate, Dacia i-a fascinat și pe mulți internauți. Chiar dacă Dacia s-a reinventat prin Logan sau Duster, există mulţi pasionaţi care şi-ar dori ca uzina de la Mioveni să meargă cu designul la nivelul următor.

Drept urmare, canalul de Youtube al lui George Abordioaie şi-a imaginat cum ar arăta Dacia Muscle Car. Cu siguranţă, acest model ar rupe „gura” Americii, acolo unde astfel de maşini sunt la mare modă. Americanii au deja Ford Mustang, însă dacă Dacia Muscle Car s-ar produce în serie, cu siguranţă ar face furori peste Ocean, potrivit RTV.net.

Iată cum arată Dacia Muscle Car:

 

Sursa: RTV.net

CITEȘTE ȘI:

„Polițistul Pedofil”, contrazis de vecini! A declarat că iubește copiii, dar adevărul e cu totul altul. Povești înspăimântătoare din blocul unde locuiește Eugen Stan

Eugen Stan, bărbatul acuzat de pedofilie în cazul abuzului celor doi frați din Drumul Taberei, a declarat cp i-a pupat și i-a mângâiat fiindcă iubește copilașii, că, de fapt, nu a avut intenții rele, a făcut-o de drag. Vecinii, însă, îl contrazic. Iată ce spun aceștia.

O vecină din blocul unde locuiește polițistul povestește că acesta nu a suportat niciodată copiii, și că mereu au avut probleme cu el din această cauză: nu îi lăsa să facă gălăgie în fața blocului, și că uneori s-a ajuns chiar și la scandal între vecini din acest motiv.

„El nu suporta copiii, pe cei din fața blocului îi gonea. Eu, ca părinte, am avut o ceartă cu el din cauza asta. A fost un șoc pentru noi să aflăm că a făcut una ca asta”, a declarat o vecină.

Era o fire mai tăcută și părea un om normal. Chiar am rămas surprinși când am văzut știrea la TV. Era rece și nu suporta copiii. Am doi băieți și pe amândoi îi gonea. Chiar am rămas surprinsă”, a declarat o altă vecină în cadrul unei emisiuni televizate.

Eugen Stan, cel cunoscut sub odioasa poreclă de „polițistul pedofil”, va fi scos din arest și pus sub acuzare pentru o faptă asemănătoare ce datează din anul 2012. Potrivit Antena 3, bărbatul va fi audiat pentru fapte de pedofilie care au fost raportate în anul 2012. Se pare că atunci, polițistul a molestat un băiețel care se întorcea de la școală! Incidentul cutremurător a făcut la acea vreme înconjurul țării din motive lesne de înțeles.

Totul a avut loc într-un bloc din din Sectorul 6 al Capitalei și a vizat doi copii minori. Tatăl copiilor era la serviciu, iar mama era internată la spital, astfle încât cei doi micuți se aflau în grija unei pesoane apropiate familiei. Anul trecut ar fi încercat să violeze o femeie, iar în 2012 ar fi batjocorit o fetiţă, tot în Sectorul 6 al Capitalei.

„E bine că l-au recunoscut și că nu au acoperit lucrul ăsta. Copiii nu mai au acces la televizor. Copiii sunt bine deocamdată. Băiatul a rămas traumatizat. Nu vrea să iasă afară, vrea să stea numai în casă. Băiatul nu ne mai spune ce s-a întâmplat, decât dacă este întrebat de mine sau de tatăl lui. Fata nu a spus de la început, a fost ceva ce a reținut-o. Vom merge la Protecția Copilului pentru consiliere psihologică. Un comportament schimbat văd doar la băiat. Este mai timid și mai fricos decât înainte. (…) Băiatul este conștient de ceea ce s-a întâmplat. Eu sincer, strict părerea mea: omorât! Altceva nimic. Toți avem copiii și toți știm cum este să-ți fie frică să-i mai lași pe stradă”, a spus mama copiilor agresați la sediul Poliției Capitalei.