Dan Ciotoi, desfigurat de tumoră! Avem ultimele imagini cu muzicianul după ce s-a anunțat tragica veste. Dumnezeule! Și-a făcut un selfie și s-a dus direct la doctor. Ce i s-a întâmplat e înfiorător: ,,Mă deformam…”

Dan Ciotoi, liderul trupei Generic, trece printr-o perioadă grea, iar veștile despre muzician nu sunt îmbucurătoare.

Artistului i-a fost depistată o tumoră la glanda parotidă, glandă situată sub lobul urechii, mai exact pe maxilarul inferior. De curând muzicianul a recunoscut că suferă de cancer și că va fi supus unei operații imediat după sărbători, în prima decadă a lunii ianuarie 2018.

Recent, Dan Ciotoi, în vârstă de 61 de ani, a mers la sărbătorirea zilei de naștere a Marei Bănică. Deși artistul pare optimist, în același timp este și slăbit de boală, în plus el a mărturisit că nici nu vrea să se lase de concerte, și că va continua să cânte în ciuda diagnosticului grav pe care i l-au dat doctorii, mai ales că are cântări toată luna, inclusiv de Crăciun și Revelion.

,,Nu sunt asa speriat, nu-mi fac probleme. Starea mea psihica este foarte buna pentru ca am fost incurajat de medici. Operatia va avea loc pe 9 ianuarie, la Spitalul Universitar Municipal. Medicii spun ca este o formatiune tumorala, dar de natura benigna. E bine conturata si se misca si asta este un lucru bun, o speranta. Pe 8 ianuarie merg la RMN si pe 9 ianuarie e programata operatia. Doctorii mi-au spus ca se face de la fumat, iar eu am fumat mult timp cate doua pachete pe zi. Cand am descoperit umflatura, in urma cu un an, acesta avea 1 centimetru. Apoi, in timp, ea a crescut pana la 3 centimetri si m-am speriat”, a declarat Dan Ciotoi potrivit wowbiz.ro.

El a vorbit de curând și în cadrul unei emisiuni televizate despre modul în care a aflat că are o problemă:

,,Am descoperit problema de la selfie (poza de tip selfie). Mi-am facut o poza si am vazut ca este umflat. Am schimbat unghiul si am vazut ca tot asa arata. Atunci, am stat, nu am mers la doctor. Am zis ca se desumfla. Un an n-am dat importanta, pana cand am considerat ca trebuie sa fac un control, cand dimensiunea era marita. Nu ma deranjeaza cu nimic, nu doare, dar creste incet. M-am decis sa merg la medic pentru ca aratam deformat. Ma deformam”, a povestit Dan Ciotoi potrivit Kanal D.

Iată o imagine de la ultima sa ieșire în public:

Surse: cancan.ro, wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI: 

O mai ții minte pe Dana Marijuana? Acum e blondă, are doi copii și s-a îngrășat, nu mai e piele și os ca atunci când cânta! Cum arată ,,cea mai fidelă fată” de când e gospodină

Dana Marijuana, ,,cea mai fidelă fată” s-a transformat total de când nu mai e în lumina reflectoarelor, acum fosta fată rea a hip-hopului românesc a devenit o adevărată gospodină, un viitor pe care nimeni nu ar fi putut să i-l prevadă.

Dana, cea care era la un moment dat cea mai rebelă interpretă de hip-hop din România, este acum mama a două fetițe, și deși a mai pus câteva kilograme pe ea, pare să îi meargă bine și să fie fericită, mai ales de când a ieșit din perioada neagră în care substanțele interzise erau singura ei pasiune.

Cu substanțele interzise, Dana a avut o relație complicată care a dus-o de multe ori la spital, însă acum a uitat și a lăsat în urmă acea parte a vieții ei. În prezent călătorește mult și se distrează mult cu fetițele pe care le iubește la nebunie.

În 2015, fiind invitată în cadrul unui show matinal, a precizat că face multe eforturi pentru a arăta cât mai bine, chiar dacă nu mai apare atât de des la televizor:

„Încerc să arăt cât mai bine. Spun la toată lumea pentru că este metoda cea mai simplă. Apă cu lâmâie! În loc de apă, beau apă cu lămâie, în fiecare zi. Nu mai am poftele atât de mari şi am renunţat şi la masa de după ora 6 seara şi cam atât. Nu pun miere, nimic. Nu am renunţat la nimic, mai mănânc şi câte o prăjitură, o dată sau de două ori pe zi. Adevărul este că slăbind aşa, lumea te admiră şi te ambiţionezi şi mai mult. Nu îţi mai vine să mănânci aşa mult“, a spus Dana Marijuana.

Iată cum arată Dana Marijuana acum: