Dan Negru și Oana Roman, replici dure pe Facebook. Totul a pornit din cauza Danielei Crudu. Incredibil ce vorbe au schimbat cei doi:

Dan Negru a publicat un mesaj pe Facebook care a deranjat mulți oameni. În mesaj, Dan Negru a făcut o comparație între Daniela Crudu și Marylin Monroe, deoarece el le-a asemănat pe amândouă după interesele financiare.

Lucrul acesta nu doar că a deranjat-o foarte tare pe Oana Roman, ci a determinat-o să-i răspundă cam dur prezentatorului tv. Ea a declarat că cele două femei nici nu se pot compara, Marylin Monroe fiind o legendă.

„Daniela Crudu și Andrei Pleșu formează un cuplu! Sunt împreuna! Ar fi o știre bombă! Americanii au avut-o! Marylin Monroe era o gagică de care presa făcea mișto și care era căsătorită cu un sportiv cu bani, Joe di Maggio pe care l-a părăsit pentru Arthur Miller, unul dintre marii intelectuali ai lumii, câștigător de Pullitzer. Au stat împreună 5 ani… Ce și-or fi vorbit în toți anii ăștia? Acu’ ar trebui să ies din casă dar am rămas blocat pe TMC și mă uit pentru a 1000-a oară la “Moartea unui comis voiajor” a lui Miller. Mi-am amintit povestea lor…” a fost mesajul scris de Dan Negru pe Facebook.

Oana Roman i-a comentat imediat mărturisind că nu este o comparație corectă cea dintre Daniela Crudu și Maylin Monroe, recunoscând că Daniela nu se ridică la nivelul celebrei actrițe.

„Atât ai înţeles tu din personalitatea lui Marylin Monroe? N-am nimic cu Cruduţa, mi-e prietenă şi e o super fată. Dar cred că şi ea ştie că nu se poate compara cu Marylin! Adică nu există termen de comparaţie! Sunt lumi şi destine total paralele! Poate nu degeaba au adorat-o atâtea mari personalităţi pe Marylin. Avea ea ceva mai mult decât frumuseţea şi faptul că a fost ca şi atitudine mult înaintea vremurilor. A marcat istoria omenirii, cea modernă în orice caz. E forţată rău comparaţia ta” a fost comentariul Oanei Roman.

Sursa: click.ro

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Fuego, mesaj tragic! Artistul nu a mai rezistat și a spus tot: „Va fi prea târziu…” Vrea să afle toată lumea, din păcate…

Paul Surugiu, alias „Fuego”, este iubit de sute de fani, însă pare că, o dată cu fiecare apariție, fanii lui îl îndrăgesc și mai tare. Ei bine, așa s-a întâmplat și datorită unui mesaj extrem de emoționant pe care l-a transmis fanilor și prietenilor. Cântărețul a dorit să tragă un semnal de alarmă pe contul personal de pe o rețea de socializare:

„Vreau să vă zic că e frumos să dai și să primești vești, să fii cel care aduce cu sine o bucurie. E mai ingrată situația atunci când ești purtătorul unui mesaj mai trist, dar chiar și așa, veștile ne țin pe jar și ne aduc cu picioarele pe pământ, lucru care nu ne-ar strica multora dintre noi.

Asta pentru că prea suntem cu capul în nori și îi uităm pe cei ce sunt cu adevărat lângă noi, cu inima și creierul lor, susținându-ne pe deplin. Și uite așa, putem ajunge să-i pierdem dacă nu avem grijă de ei și dacă ne păstrăm în lumea viselor. Încercați, prieteni, să fiți raționali și să nu lăsați instinctele să vă ghideze în viață! Uneori va fi prea târziu ca să mai schimbăm ceva!”, a scris artistul pe Facebook.